انفجار یک واحد مسکونی دو مصدوم بر جا گذاشت
به گزارش آوای وحش، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج از انفجار یک واحد مسکونی و مصدوم شدن دو نفر اطلاع داد.

همراه دور زمین باشید و با تور روسیه از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی روسیه گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.
به گزارش گروه حوادث خبرنگاران، عباس وحیدی در تبادل نظر با مهر با بیان اینکه عدم رعایت نکات ایمنی و بی احتیاطی، باعث انفجار یک واحد مسکونی در محدوده حیدر آباد خیابان عدل شد، اظهار کرد: بلافاصله بعد از اطلاع از این حادثه، نیروهای عملیاتی اطفای حریق و امداد و نجات در محل حادثه حضور یافتند.
وی بیان نمود: انفجار باعث شکسته شدن شیشه های یک آپارتمان چهارطبقه مسکونی شد و از ساکنان واحد یادشده دو نفر یادشده مصدوم شده بودند که به وسیله آتش نشانان نجات یافتند.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج توضیح داد: محل حادثه ایمن سازی و مصدومین برای انتقال به مراکز درمانی تحویل عوامل اورژانس شدند.
وحیدی گفت: انفجار به دلیل نشت و انباشت گاز شهری رخ داد، البته دلیل دقیق حادثه به وسیله کارشناسان اداره علل و برسی در دست آنالیز است.
منبع: جام جم آنلاین