علاوی از مجلس عراق خواست جلسه رأی اعتماد را به تعویق بیاندازد
به گزارش آوای وحش، نخست وزیر مکلف به تشکیل دولت جدید در عراق طی نامه به مجلس این کشور خواست جلسه فوق العاده رأی گیری برای کابینه پیشنهادی خود را به یکشنبه موکول کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، محمد توفیق علّاوی، نخست وزیر مأمور به تشکیل کابینه در عراق از مجلس خواست جلسه فوق العاده فردا (شنبه) را به روز بعد موکول کند.
بنا به گزارش بغداد الیوم، علاوی شامگاه آدینه (نهم اسفند) طی نامه ای رسماً از ریاست مجلس خواسته جلسه رأی اعتماد به کابینه پیشنهادی خود را به یکشنبه آینده (11 اسفند) به تعویق بیندازد. او هدف از این درخواست خود را ادامه تکمیل وزرای کابینه عنوان نموده است.
قرار بود پنجشنبه این هفته مجلس عراق برای معین تکلیف کابینه پیشنهادی علاوی جلسه فوق العاده برگزار کند که به دلیل به حد نصاب رسیدن تعداد نمایندگان، به شنبه موکول شده است.
بر اساس گزارش های خبری، علاوی میخواهد کابینه را با 19 وزیر ببندد که از این تعداد هنوز تکلیف پنج إلی شش وزارت خانه معلوم نیست و او برای آن ها فردی را معین ننموده است.
شبکه المیادین گزارش داد که محمد الحلبوسی، رئیس مجلس عراق با درخواست نخست وزیر جدید عراق موافقت نموده است.
منبع: خبرگزاری دانشجو