پژمان: مقابل ماشین سازی با هدف ارائه بازی زیبا و کسب سه امتیاز به میدان می رویم
به گزارش آوای وحش، مربی تیم فوتبال تراکتور هدف تیمش در بازی فردا مقابل ماشین سازی را ارائه بازی زیبا و کسب سه امتیاز عنوان نمود.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از رسانه رسمی باشگاه تراکتور، علیرضا پژمان درخصوص بازی فردا مقابل ماشین سازی گفت: ما بعد از لیگ قهرمانان آسیا در هیچ کدام از بازی ها ترکیب کامل را در اختیار نداشتیم و برای بازی فردا نیز دو سه بازیکن مصدوم داریم اما برای ارائه بازی زیبا و کسب سه امتیاز به میدان می رویم.
مربی تیم فوتبال تراکتور در ادامه اضافه کرد: بازی دربی حساسیت خاص خودش را دارد و تیم ماشین سازی برای ما قابل احترام است و در دو سه ملاقات اخیر خود بازی های خوبی را به نمایش گذاشته است.
وی اضافه کرد: هدف ما در تمامی مسابقات ارائه بازی زیبا، تماشاگر پسند توأم با کسب پیروزی است و در بازی فردا نیز با همین هدف وارد میدان می شویم.
ملاقات تیم های تراکتور و ماشین سازی از سری مسابقات معوقه هفته بیست ویکم از ساعت 19 فردا - شنبه 8 خرداد - در ورزشگاه اختصاصی تراکتور (بنیان دیزل) برگزار خواهد شد.
منبع: خبرگزاری تسنیم