خوشمزه ترین دستور پخت کیک شکلاتی در تمام وب فارسی!
به گزارش آوای وحش، نه گفتن به کیک شکلاتی کار سختی است. این کار زمانی سخت تر خواهد شد که در بافت کیک نیز از شکلات استفاده نموده باشید؛ و قسم به زمانی که با سس شکلات کاور شده باشد!
خبرنگاران | سرویس آشپزی - چه کسی می تواند به یک اسلایس کیک شکلاتی نه بگوید؟ آن هم نه یک کیک شکلاتی معمولی!
همه رسپی هایی که تا کنون امتحان نموده اید را کنار بگذارید تا به شما یک کیک شکلاتی با چنان بافت لطیف و دلپذیری آموزش بدهم که نه تنها به اسلایس اول که به اسلایس های دوم و سوم هم نتوانید نه بگویید! به من اعتماد کنید.
نکته قابل توجه در دستور پخت کیک شکلاتی خبرنگاران این است که میزان آرد را به حداقل رسانده ایم و در بافت کیک نیز از شکلات استفاده خواهیم کرد. علاوه بر این، در صورت تمایل می توانید از سس شکلات نیز برای درسینگ نهایی بهره ببرید. نه تنها میزان آرد، که میزان سایر مواد اولیه نیز در دستور پخت این کیک شکلاتی بی نظیر شما را شگفت زده خواهد نمود.
در ادامه ابتدا دستور پخت کیک شکلاتی خانگی لطیف و خوشمزه را آموزش خواهیم داد و در نهایت کار را با یک سس شکلات غلیظ و براق به اتمام خواهیم رساند.
دستور پخت کیک شکلاتی خانگی لطیف و خوشمزه
مواد لازم | |
تخم مرغ | 6 عدد |
آرد | 90 گرم |
شیر | 50 گرم |
شکر | 100 گرم |
شکلات تلخ | 80 گرم |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
کره به دمای محیط رسیده | 60 گرم |
نمک | 1/8 قاشق چایخوری |
دستور پخت
1. برای درست کردن این کیک شکلاتی باید ابتدا زرده و سفیده 5 تخم مرغ را از هم جدا کنید و یک تخم مرغ را به صورت کامل نگه دارید.
2. در ادامه شیر، شکلات و کره را به روش بن ماری بر روی بخار کتری با هم زن دستی مخلوط کنید تا مایه لطیف و یکدستی حاصل گردد.
3. آرد، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نمک را 3 مرتبه از الک ریز رد کنید.
نکته: منظور از قاشق غذاخوری، قاشق های اندازه گیری استاندار است.
4. مایه شکلاتی را از روی حرارت به سطح کار منتقل نموده و آرد الک شده را به مایه شکلاتی اضافه کنید و با همزن دستی آرد را به خورد مواد دهید.
5. در این مرحله، زرده های تخم مرغ و یک تخم مرغ کامل را به تدریج به مایه شکلاتی اضافه کنید و با همزن دستی کاملا مخلوط کنید.
6. سفیده تخم مرغ را به یاری همزن برقی بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد.
7. شکر را در سه مرحله به سفیده اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا به نقطه سافت پیک برسد.
8. در این مرحله، یک پیمانه از سفیده را به مایه شکلاتی اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی کاملا مخلوط کنید.
9. سپس، مواد شکلاتی را کامل به ظرف سفیده اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست گردد.
10. کف و جداره های قالب دیواره بلند قطر 23 یا 25 گرد یا 20 مربع را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید و مایه کیک شکلاتی را درون قالب بریزید.
11. قالب را با سه مرتبه کوبیدن به سطح کار هوا گیری کنید.
12. برای پخت کیک باید از روش حمام آب بهره ببرید. برای این منظور، قالب را درون یک سینی یا قالب جداره بلند دیگر قرار دهید و تا نیمه از آب پر کنید.
13. قالب را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 150 به مدت 90 دقیقه قرار دهید تا به آرامی فرآیند پخت انجام گردد.
14. در نهایت قالب را از فر خارج نموده و به سرعت کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز را از جداره ها جدا کنید.
اجازه دهید کیک حداقل 30 دقیقه در دمای محیط خنک گردد و با چاقوی ترجیحا کیک بری که دارای تیغه بلند و دندانه دار است کیک را برش های یک اندازه و تمیز بزنید. در این فاصله می توانید سس شکلات را تهیه کنید.
نکته: این کیک بافت بسیار لطیف و مطبوعی دارد و بدون سس هم در کنار چای صبحانه و یا عصرانه خوشایند است. با این وجود چه کسی از کمی شکلات بیشتر بدش می آید؟!
طرز تهیه سس شکلات غلیظ
مواد لازم | |
چیپس شکلات | 115 گرم |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 100 گرم |
خامه | ½ پیمانه |
شیره ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه
برای درست کردن سس شکلات تنها کافیست چیپس شکلات، شکر، خامه، پودر کاکائو، شیره ذرت و نمک را روی حرارت ملایم قرار دهید و تا جوش آمدن مرتب به هم بزنید.
نکته: شیره ذرت در این دستور اختیاری است. صرفا به دلیل ایجاد براقیت و جلوه بیشتر به دستور پخت اضافه شده است. در صورت در دسترس نبودن، می توانید از دستور حذف کنید.
3 دقیقه پس از به جوش آمدن، سس پن را از روی حرار بردارید، کره و وانیل را به آن اضافه کنید.
سطح کیک را پس از برش زدن با سس شکلات بپوشانید.
نکته: این سس به دلیل وجود کره، شکلات و شیره ذرت پس از خنک شدن سفت خواهد شد.
حرف آخر
هرچه از لطافت و طعم بی نظیر این کیک شکلاتی بگویم کم گفته ام. تنها کافیست یک تکه از آن را درون دهانتان بگذارید و تفاوت را احساس کنید. با این حال باید در آخر به این نکته اشاره کنم که به دلیل وجود کره در بافت کیک، اگر درون یخچال نگهداری گردد کمی سفت خواهد شد. هرچند هیچ چیز از ارزش های آن کم نخواهد نمود؟! برای مشاهده دستور پخت کیک شکلاتی از ساده و بدون فر تا آتشفشانی و کیک خیس بدون فر این مطالب را در بخش آشپزی خبرنگاران دنبال کنید.
از قلم نیاندازید که شما میتوانید نظرات، سوالات و تجربیات خود را در انتهای این مطلب با ما و همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.
منبع: setare.com