طرز تهیه کلوچه قندی برای عید نوروز
به گزارش آوای وحش، طرز تهیه کلوچه قندی خیلی ساده است و با مواد اولیه ای که معمولا در دسترس هستند، می توانید آن را به راحتی در منزل درست کنید. این شیرینی، بافتی ترد و خوشمزه دارد و عطر گلاب و هل آن، لذت خوردن آن را چند برابر می نماید. اگر می خواهید در کمتر از 1 ساعت، یک شیرینی عیدانه بی نظیر درست کنید، نحوه تهیه کلوچه قندی را در خبرنگاران بخوانید.

کلوچه قندی | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | حدود 20 دقیقه |
زمان پخت غذا | 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه کلوچه قندی
اگر در پی یک خوراکی خوشمزه هستید که آن را در کنار یک لیوان چای میل کنید، روی کلوچه قندی حساب کنید. این کلوچه طعم فوق العاده ای دارد و اکثرا طعم آن را دوست دارند. در ادامه به مواد اولیه و مراحل تهیه آن اشاره شده است:
مواد لازم برای تهیه کلوچه قندی
برای تهیه کلوچه های قندی خوشمزه در منزل، مواد زیر را آماده کنید:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
آرد | 300 گرم |
روغن صاف یا کره | 200 گرم |
گلاب | 60 گرم |
پودر شکر | 80 گرم |
هل | نصف قاشق چایخوری |
خلال پسته | کمی برای تزئین |
زعفران دم نموده | کمی برای تزئین |
دستور پخت کلوچه قندی
طرز تهیه کلوچه قندی، بسیار ساده است و کافیست مراحل زیر را انجام دهید:
- مرحله اول: آرد و روغن را با هم مخلوط نموده و کاملا ورز دهید و در ادامه، پودر هل را به این ترکیب، اضافه کنید.
- مرحله دوم: حالا پودر شکر را داخل گلاب بریزید و این مواد را به ترکیبات آردی اضافه کنید.
- مرحله سوم: در این مرحله خمیر کلوچه را داخل یخچال بگذارید تا سفت گردد.
- مرحله چهارم: پس از اینکه خمیر داخل یخچال، کاملا سفت شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره ورز دهید تا نرم گردد. سپس، فر را روشن کنید و روی دمای 150 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم گردد.
- مرحله پنجم: از خمیر، گلوله های کوچکی به مقدار فندق جدا نموده و با فاصله روی سینی فر بچینید.
- مرحله ششم: روی هر کلوچه، با زغفران نقشی شبیه ضربدر بکشید و در مرکز هر کلوچه، میزانی خلال پسته بریزید.
- مرحله هفتم: سینی فر را 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کلوچه های قندی خوشمزه آماده شوند. در انتها، اگر طعم کلوچه های سنتی را دوست دارید، حتما طرز تهیه کلوچه شوشتری را هم ببینید.
طرز تهیه کلوچه قندی اصیل هراتی
برای تهیه این کلوچه سنتی افغانی، 2 عدد تخم مرغ را با 1 لیوان شکر و 1 قاشق چایخوری هل مخلوط نموده و مواد را با همزن دستی، هم بزنید. سپس، نصف لیوان روغن مایع را به مواد قبلی اضافه کنید و پس از آن در مواد کلوچه، میزانی وانیل بریزید. در ادامه، 3 لیوان آرد را همراه با 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و 1 قاشق چایخوری خمیر مایه خشک در ظرف بریزید و با دست، آغاز به ورز دادن مواد کنید. در ادامه، نصف لیوان شیر را به تدریج به مواد کلوچه هراتی اضافه کنید و به طور همزمان، به ورز دادن ادامه دهید.
حدود 10 دقیقه برای استراحت این خمیر کافیست. پس از آن، روی یک سطح صاف را آردپاشی نموده و خمیر را با وردنه با قطر کم پهن کنید. سپس، با یک چاقوی تیز، خمیر را به شکل لوزی های کوچک، برش بزنید و کلوچه ها را با فاصله کافی داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده شده، بچینید.
برای رومال کلوچه ها می توانید از مخلوط زرده تخم مرغ و میزانی شیر بهره ببرید. دمای فر باید 380 درجه فارنهایت یا 193 درجه سانتیگراد باشد. حدود 10 تا 15 دقیقه کافیست تا کلوچه های قندی اصیل هراتی آماده شوند.
طرز تهیه کلوچه قندی بجستان
کلوچه سنتی بجستان هم یکی دیگر از انواع کلوچه های قندی است که از ترکیب آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، آب، میزانی مایه خمیر و چاشنی هل تهیه می گردد. این کلوچه، بافت پف دار و اسفنجی ندارد و برای تزئین آن از پودر قند استفاده می گردد و می تواند یک میان وعده خوشمزه و مقوی همراه با چای باشد.
طعم کلوچه های قندی متفاوت از دیگر کلوچه ها است
تهیه کلوچه قندی به روش های مختلف را برای شما شرح دادیم. اگرچه طرز تهیه انواع شیرینی محلی در منزل یکی از لذت های به یادماندنی است، اما اگر شما وقت کافی ندارید، خرید انواع شیرینی های خوشمزه را به صورت اینترنتی امتحان کنید. خرید شیرینی از خبرنگاران باعث می گردد که در وقت و انرژی خود صرفه جویی کنید و بتوانید فارغ از شلوغی های بازار، خریدهای به صرفه و باکیفیتی داشته باشید. بنابراین، همین حالا سری به سایت خبرنگاران بزنید و با خرید آنلاین شیرینی، برترین و باکیفیت ترین شیرینی ها را سفارش دهید.
منبع: اسنپ فود