طرز تهیه شیرینی شکری را برای نوروز آموزش ببینید

به گزارش آوای وحش، اصالت شیرینی شکری به کرمانشاه باز می گردد و در طرز تهیه نان شکری کرمانشاه از روغن کرمانشاهی استفاده می نمایند. امروزه در بسیاری از نقاط ایران، این مدل شیرینی تهیه می گردد که تفاوت اصلی آن ، نبود روغن کرمانشاهی در دستور پخت شیرینی است.

طرز تهیه شیرینی شکری را برای نوروز آموزش ببینید

در طرز تهیه شیرینی شکری ، ابتدا باید کره هم دمای محیط، پودر قند و وانیل را ترکیب کنید. سپس تخم مرغ را به مواد افزوده و با همزن برقی هم بزنید تا کرمی رنگ گردد. در ادامه، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد بیفزایید تا خمیر شیرینی آماده گردد. خمیر را با وردنه پهن نموده و به شکل دلخواه برش بزنید. روی شیرینی ها شکر بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.

در این مطلب از مجله خبرنگاران قصد داریم تا روش پخت شیرینی شکری را داخل فر و بدون فر آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

شیرینی شکری
تعداد نفرات22 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت15 دقیقه
اندازه سختیمیانه
اندازه کالری در هر 100 گرم86.5 کیلوکالری

طرز تهیه شیرینی شکری با فر

شیرینی شکری یک شیرینی ساده با آرد و شکر است و طعم مجذوب نمایندهی دارد. بافت ترد و در عین حال نرم این شیرینی، به علت ترکیباتی است که در آن استفاده می گردد. اندازه شیرینیِ آن را می توانید با توجه به ذائقه خود کم و زیاد کنید. ماندگاری شیرینی شکری بسیار زیاد است؛ به شرطی که آن را درون یک ظرف درب دار و داخل یخچال قرار دهید. شیرینی شکری یک گزینه مناسب برای عصرانه، پذیرایی از مهمانان در ایام نوروز و مصرف روزانه در کنار چای و قهوه است.

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی شکری کره ای

جدول زیر شامل کلیه موادی است که در طرز تهیه نان شکری ساده به آن ها احتیاج دارید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
آرد3 پیمانه
کره125 گرم
پودر قند1 و نیم پیمانه
تخم مرغ1 عدد
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
شکربه اندازه لازم

دستور پخت شیرینی شکری خانگی

شیرینی شکری یکی از گزینه های مجذوب نماینده در لیست طرز تهیه انواع کیک و شیرینی است که مطابق مراحل زیر آماده می گردد:

  • مرحله اول: در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی شکری ترد و خوشمزه ابتدا کره را درون ظرفی بزرگ قرار دهید و منتظر بمانید تا به دمای محیط برسد.
  • مرحله دوم: پودر قند و وانیل را به کره اضافه نموده و آن ها را با همزن برقی هم بزنید.
  • مرحله سوم: تخم مرغ را نیز به دیگر مواد افزوده و با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید. (رنگ مواد در این مرحله باید کرمی گردد.)
  • مرحله چهارم: آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به مواد بیفزایید. ترکیب حاصل را آنقدر هم بزنید تا بافت خمیر نرم و یکدست گردد و دقت داشته باشید که خمیر نباید به دست بچسبد.
  • مرحله پنجم: روی یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید. سپس خمیر را به شکل دلخواه خود برش بزنید.
  • مرحله ششم: روی شیرینی ها کمی شکر بپاشید و در نهایت آن ها را درون سینی فر قرار دهید.
  • مرحله هفتم: شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد حرارت دهید تا کاملا پخته شوند.

طرز تهیه شیرینی شکری بدون فر

شما می توانید بدون استفاده از فر نیز شیرینی شکری را در منزل تهیه کنید. در این بخش به معرفی مراحل پخت شیرینی شکری بدون استفاده از فر پرداخته ایم. این شیرینی سرخ شده بدون فر در مدت زمان کوتاهی آماده می گردد، اما طعم مجذوب نمایندهی دارد.

مواد لازم برای درست کردن شیرینی شکری ساده

جدول زیر شامل کلیه موادی است که باید در طرز تهیه شیرینی ساده با ارد و شکر بدون فر آماده کنید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
آرد350 گرم
آب ولرمدو سوم لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ1 عدد
وانیل4 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده1 قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
خمیر مایهیک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
پودر قند یا شکربه اندازه دلخواه
روغن سرخ کردنیبه اندازه لازم

دستور پخت شیرینی شکری بدون فر

مراحل زیر طرز تهیه شیرینی شکری برشی را بدون احتیاج به فر معرفی می نماید. بافت نهایی شیرینی در این روش پخت شبیه به پیراشکی، دونات یا همان بافتی است در طرز تهیه شیرینی سمبوسه می بینید. طرز تهیه نان شکری بدون فر را مطابق زیر دنبال کنید:

  • مرحله اول: در اولین مرحله از تهیه این شیرینی با خمیر مایه بدون فر، ابتدا آب ولرم را در یک ظرف مناسب بریزید و خمیر مایه و شکر را با آن مخلوط کنید. اجازه دهید تا مواد به مدت 10 دقیقه استراحت نمایند.
  • مرحله دوم: آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط نموده و 2 بار الک کنید. خمیر مایه را به مخلوط آرد بیفزایید و خمیر حاصل را ورز دهید.
  • مرحله سوم: تخم مرغ و وانیل را به خمیر اضافه نموده و هم بزنید. سپس روغن مایع را نیز به مواد افزوده و با لیسک هم بزنید.
  • مرحله چهارم: در انتها پوست پرتقال را اضافه نموده و خمیر را به خوبی ورز دهید.
  • مرحله پنجم: خمیر را به صورت توپک های گرد کوچک در بیاورید و اجازه دهید هر کدام به صورت جداگانه 10 دقیقه استراحت نمایند.
  • مرحله ششم: در ادامه طرز تهیه شیرینی تابه ای بدون فر، درون تابه روغن بریزید. اندازه روغن باید به گونه ای باشد که شیرینی ها درون آن غوطه ور شوند. توپک ها را درون روغن ریخته و اجازه دهید تا کاملا طلایی و سرخ شوند.
  • مرحله هفتم: توپک های سرخ شده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.
  • مرحله هشتم: در آخرین مرحله از روش تهیه این شیرینی 5 دقیقه ای بدون فر، بعد از خنک شدن شیرینی ها، آن ها را درون شکر یا پودر قند بغلتانید.

نکات طلایی در طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز

در طرز تهیه شیرینی شکری خانگی نکات زیر را مدنظر قرار دهید:

  • در طرز تهیه شیرینی شکری با روغن مایع می توانید به جای کره از روغن مایع بهره ببرید که در واقع طرز تهیه شیرینی شکری بدون کره است.
  • در طرز تهیه شیرینی شکری کرمانشاه، روغن کرمانشاهی را با کره جایگزین کنید.
  • با اضافه کردن پودر کاکائو به شیرینی شکری، می توانید رنگ و طعم آن را تغییر دهید.
  • به جای استفاده از شکر در تزیین نهایی شیرینی می توانید یک زرده تخم مرغ، یک قاشق پودر شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل را ترکیب نموده و قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر، آن ها را رومال کنید.
  • برای تزیین بیشتر، قبل از پخت شیرینی ها، یک عدد بادام روی آن ها قرار دهید.
  • استفاده از پودر پسته نیز برای تزیین شیرینی شکری، انتخاب مناسبی است.
  • برای تهیه شیرینی شکری می توانید از قالب هایی با طرح های مختلف بهره ببرید.
  • شما می توانید چند قطره اسانس هل نیز به ترکیبات شیرینی بیفزایید.
  • با اضافه کردن پودر مغزهای مختلف می توانید طعم های متفاوتی را در شیرینی شکری ایجاد کنید.
  • استفاده از 2 تا 3 قاشق غذاخوری زعفران دم نموده در ترکیبات شیرینی، طعم آن را بهتر می نماید.

روش نگهداری شیرینی شکری

برای نگهداری این شیرینی عصرانه ساده و سریع، ابتدا منتظر بمانید تا شیرینی ها خنک شده و به دمای محیط برسند. در ادامه شیرینی ها را در ظرفی درب دار چیده و در یخچال قرار دهید. برای افزایش ماندگاری شیرینی نیز می توانید آن را در فریزر بگذارید که به مدت 2 ماه قابل نگهداری خواهد بود.

جلوگیری از خراب شدن شیرینی شکری

برای آنکه از خراب شدن این شیرینی ساده و سریع سرخ نموده جلوگیری کنید، دقت داشته باشید که شیرینی ها در معرض هوای آزاد قرار نگیرند، چراکه سفت می شوند. بعلاوه شیرینی شکری بافت تردی دارد، پس آن را با فشار داخل ظرف نگهداری قرار ندهید.

شیرینی شکری، انتخابی که دست رد به سینه آن نمی زنید…

طرز تهیه شیرینی شکری در منزل بسیار آسان است. شما می توانید تنها با چند ماده ساده، به راحتی شیرینی دلخواه خود را تهیه نموده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. این شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر نیز آماده شده و به عنوان یک شیرینی ساده برای بچه ها شناخته می گردد.

البته، اگر تجهیزات کافی برای درست کردن این شیرینی یا هر نوع شیرینی دیگری را ندارید، پیشنهاد ما خرید انلاین شیرینی از خبرنگاران است. با یک جستجوی ساده در این پلتفرم به راحتی می توانید شیرینی و شیرینی فروشی دلخواه خود را پیدا کنید و موارد دلخواه خود را انلاین سفارش دهید.

در انتها، لطفا شما نیز تجربیات خود از درست کردن شیرینی شکری یا خرید و چشیدن طعم آن را با ما و دیگر کاربران خبرنگاران به اشتراک بگذارد.

سوالات متداول

در تهیه شیرینی شکری به چه ترکیباتی احتیاج داریم؟

برای درست کردن شیرینی شکری در فر به آرد، کره، پودر قند، تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر و شکر احتیاج دارید.

آیا بدون فر هم می توان شیرینی شکری تهیه کرد؟

بله، در این روش پس از آماده کردن شیرینی ها، باید آن ها را در روغن سرخ نموده و در شکر بغلتانید.

شیرینی شکری برای چه زمان هایی مناسب است؟

این شیرینی را می توان برای نوروز و پذیرایی در مجالس و مهمانی ها سرو کرد. بعلاوه شیرینی شکری همراه با یک لیوان نوشیدنی داغ، برترین انتخاب برای عصرانه است.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 22 بهمن 1403 بروزرسانی: 22 بهمن 1403 گردآورنده: wildbuzz.ir شناسه مطلب: 1725

به "طرز تهیه شیرینی شکری را برای نوروز آموزش ببینید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی شکری را برای نوروز آموزش ببینید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید