از پاچینی مرغ سوخاری با سس مخصوص تا خوراک مقوی ژیگو برای عصرانه

به گزارش آوای وحش، در گزارش زیر شما را با طرز تهیه 5 نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ آشنا می کنیم.

از پاچینی مرغ سوخاری با سس مخصوص تا خوراک مقوی ژیگو برای عصرانه

با ما همراه باشید و با سفر به چین در تابستان از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش، همواره مهمانی ها و دورهمی ها به صرف ناهار و شام برگزار نمی گردد عصرانه نیز گزینه مناسبی برای دورهمی های محبت آمیز است. در این بسته خبری خوراکی های پیشنهادی برای مهمانی عصرانه را بیان نموده ایم؛ با توجه به سلیقه خود و ذائقه مهمانتان منوی خود را انتخاب کنید.

دلمه فلفل خوب است، اما فلفل دلمه ای شکم پر ظاهر زیباتری دارد و خوشمزه تر نیز هست. ضمناً شما برای پر کردن شکم این سبزی خوش رنگ کاملا آزاد هستید. استفاده از گوشت چرخ نموده، سوسیس و برنج برای یک غذای سریع عالی است، اما می توان جایگزین های دیگری نیز داشت مثل سویا یا قارچ به جای گوشت.

موقع انتخاب کردن فلفل برای فلفل دلمه ای شکم پر، نوع رنگ بستگی به سلیقه شما دارد، اما فلفل های سبز مزه شان کمی ملایمتر است و شیرینی کمتری نسبت به فلفلهای، قرمز و زرد و نارنجی دارند. فلفل های سبز توی این دستور با وجود گوشت و وسوسیس واقعا طعم خوبی پیدا می نمایند.

فلفل دلمه ای: 6 عدد

گوشت چرخ نموده کم چرب: 110 گرم

سوسیس: 100 گرم

پیاز نگینی شده: 1 عدد کوچک

سیر: 2 حبه

گوجه نگینی شده: 2 عدد متوسط

برنج: 1/2 پیمانه

آب: 1 و 1/4 پیمانه

سس ورچسترشایر: 1 قاشق غذاخوری

ادویه: 1/2 قلشق چایخوری

سس گوجه: 2 و 1/2 پیمانه

پنیر چدار: 1/2 پیمانه رنده شده

فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر برای روز های شلوغی

1. فر را با حرارت 175 درجه سلسیوس گرم کنید.

2. قسمت بالای فلفل ها را ببرید و جدا کنید، دانه ها و بخش های متصل به آن را هم جدا نموده و دور بریزید. تکه های بالایی فلفل را که جدا کردید، نگینی کنید تا به مواد میانی اضافه شوند.

3. یک قابلمه بزرگ آب را روی گاز گذاشته و بگذارید بجوشد. فلفل ها را به مدت 5 دقیقه در آن بپزید. پس از این زمان فلفل ها را درآورده و خشک کنید.

4. در یک ماهیتابه بزرگ، گوشت چرخ نموده، سوسیس، پیاز و سیر را روی حرارت متوسط گاز گذاشته گرم کنید تا زمانی که هیچ بخشی از گوشت صورتی نماند. هر گونه چربی داخل ماهیتابه را خالی کنید.

5. گوجه ها را که قبلا با حرارت آب نرم نموده اید، نگینی خرد نموده و همراه با آبشان داخل ماهیتابه بریزید. برنج، 1 و 1/4 پیمانه آب، فلفل دلمه ای نگینی و سس ورچستر شایر و ادویه را هم به آن بیفزایید.

6. بگذارید به قل بیفتد، سپس حرارت را کاهش داده و درب ماهیتابه را بگذارید. به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم گردد آن را بپزید. در صورت احتیاج می توانید باز هم به آن آب اضافه کنید.

7. 1/2 پیمانه سس گوجه را داخل یک ظرف پهن بریزید (همانند ظرف پیرکس داخل تصویر)، داخل هر کدام از فلفل ها را با مواد مخلوط گوشت و برنج پر کنید. به جامانده سس را روی فلفل ها بریزید.

8. ظرف را با فویل آلومینیوم پوشانده و به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت فویل را بردارید. روی فلفل ها را پنیر چدار بریزید و به مدت 10 دقیقه دیگر بگذارید بمانند یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و فلفل ها نرم شوند. موقع برداشتن فلفل ها از داخل ظرف آن ها را همراه با سس بردارید و سرو کنید.

برای فریز کردن فلفل های شکم پر پخته را در ظرفی دردار با ارتفاع مناسب بگذارید. اگر بخواهید دوباره آن ها را گرم کنید، ابتدا آن ها را در ظرفی در یخچال گذاشته و بگذارید یک شب تا صبح بمانند سپس موقع گرم کردن آن ها را در فر با حرارت 175 بگذارید گرم شوند.

می توانید آن را بدون گوشت درست کنید، در اینصورت یا سویا را جایگزین نموده یا سبزیجات برشته خودتان را همراه با برنج داخل مواد بریزید. استفاده از سبزیجات برشته در فر طعم خوبی به آن می دهد.

می توانید سس ورچستر شایر را حذف کنید. اگر سس سویا دارید 2 قاشق از آن را جایگزین کنید در غیر اینصورت احتیاجی نیست. سس ورچسترشایر برای ایجاد طعمی کبابی و خوشمزه استفاده می گردد، اما بدون آن هم غذای شما خوشمزه است.

ادویه مورد نظر در این غذا ادویه ایتالیایی است تا بتوانید طعمی پیتزایی و خوشمزه به آن بدهد، اما من از ادویه های معمولی خودم استفاده می کنم. فقط طعمی متفاوت، اما خوشمزه خواهد داشت.

همانطور که قبلا هم گفتیم برای انتخاب رنگ فلفل دلمه ای آزاد هستید، اما فلفل های سبز طعم بهتری داشته و شیرینی کمتری نسبت به سایر فلفل ها دارند.

در صورتی که از پنیر ورقه ای استفاده می کنید روی هر کدام از فلفل ها یک ورقه بگذارید البته بطوری که لبه های پنیر بیرون نزند، چون در غیر اینصورت به ظرف شما خواهد چسبید.

این غذا در عرض یک ساعت آماده می گردد و از این جهت برای روز هایی که سرتان شلوغ است، گزینه مناسبی است.

ژیگو یک غذای گوشتی فرانسوی است که معمولا در ایران از ران و سردست گوسفند تهیه می گردد البته از گوشت گوساله هم می توانید بهره ببرید.

ران یا دست گوسفند - به میزان لازم

سیر - یک بوته

ادویه نمک، فلفل و زردچوبه - به میزان لازم

ساقه کرفس - دو تا سه عدد

پیاز بزرگ - یک تا دو عدد

رب گوجه فرنگی - دو تا سه قاشق غذاخوری

مواد لازم سس سیر

سیر- 6 حبه

پیاز خردشده - یک عدد

ترشی سیر - به میزان لازم

ادویه و زعفران - کمی

روغن - به میزان لازم

چربی های ران گوسفند یا یک سردست را گرفته و با نوک چاقو حفره هایی را هر دو طرف سوراخ هایی ایجاد می کنیم. سپس در داخل حفره ها حبه های سیر قرار می دهیم. در داخل تابه ای بزرگ کمی روغن ریخته و ران گوسفند را کمی سرتفت داده تا حفره ها بسته شده و مانع بیرون زدن حبه های سیربگردد.

در این فاصله فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و می گذاریم داغ گردد. یک ظرف مناسب فر که به اندازه ران گوسفند نیز باشد برمی داریم و آن را درون ظرف قرار می دهیم، سپس چند حبه سیر، چند تکه ساقه کرفس، یک پیاز خلالی، کمی رب، نمک، فلفل زردچوبه مخلوط روی ران گوسفند می ریزیم و یک لیوان آب داغ نیز اضافه می کنیم، سپس ظرف را با فویل آلومینیم می پوشانیم و بعد از آن داخل فر قرار می دهیم. در این فاصله چند بار ژیگو را را زیر و رو می کنیم تا هر دوطرف خوب پخته و رنگ بگیرد.

در این فاصله سس گارلیک (سس سیر) را آماده می کنیم، به این صورت که کمی پیاز را نگینی ریز می کنیم و با کمی روغن و سیر ریز شده سرتفت می دهیم و رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم ودر ادامه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و کمی زعفران حل شده در آب جوش را اضافه می کنیم. سپس مقداری ترشی سیر سنتی را برمی داریم و سرکه آن را به سس اضافه و همچنین حبه های ترشی را نیز تکه تکه می کنیم، به طوری که در سس رویت گردد. بعد از غلیظ شدن زمانی که ژیگو پخت و در ظرف مد نظرمان قرار دادیم، روی آن را سس گارلیک (سس سیر) می ریزیم و سرو می کنیم. این غذا یک غذای مکمل در مهمانی ها می باشد و معمولا یک ران سه کیلویی را برای 15 نفر محاسبه می کنیم و سرو آن باید حتما توسط یک آشپز صورت بگیرد.

خاگینه مغزدار تبریز یکی از انواع دسر خوشمزه و مقوی به شمار می رود که مناسب ماه مبارک رمضان است. مهمترین نکته در تهیه خاگینه این است که باید دمای خاگینه و شربتش متضاد باشند. یعنی شربت را وقتی درست کردید بهتر است در یخجال بگذارید. وقتی کاملا خنک شد، روی خاگینه بریزید تا خمیر نگردد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا شوید.

برای تهیه شربت خاگینه ابتدا نصف پیمنه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و 2 دانه هل و یک کم زعفران دم نموده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید اجازه بدهید مقداری غلیظ گردد؛ و بگذارید خنک گردد می توانید آن را داخل یخچال قرار بدهید.

برای تهیه خاگینه 2 عدد تخم مرغ و یک کم وانیل را با همزن خوب بزنید و بعد 2 قاشق غذاخوری پر ماست سفت و 2 قاشق غذاخوری آرد سفید و یک قاشق بکینگ پودر اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. تابه را روی حرارت گرم کنید و روغن بریزید وقتی روغن داغ شد نصف مواد خاگینه را داخل تابه بریزید و در آن را ببندید وقتی یه کم خودش را گرفت یک مقدار مغز گردو خرد شده بریزید و روی آن پودر دارچین بپاشید و بعد بقیه مواد خاگینه را روی آن بریزید و در آن را بگذارید تا حسابی پف کند. بعد از آنکه خودش را گرفت برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد. وقتی دو طرف آن کاملا پخت و طلایی شد شربت خنک شده را روی آن بریزید.

* اندازه شربت سلیقه ای است من خودم کم شیرین دوست دارم. شما می توانید میزان شکر و حتی کل شربت را کم و زیاد کنید.

* هنگام پخت خاگینه می توانید از دمکنی بهره ببرید.

اگر فاصله قابلمه با شعله تان کم است از شعله پخش کن بهره ببرید تا آرام بپزد و نسوزد.

اگر می خواهید پف کند برای این مقدار از قابلمه کوچک بهره ببرید، من از قابلمه های نوزادی استفاده کردم.

پاچینی در واقع قسمت بازوی مرغ یا کتف مرغ یا همان قسمت بالای بال مرغ است که با پودر سوخاری و ادویه جات مختلف مزه دار و طبخ می گردد. طرز تهیه پاچینی چندان پیچیده و سخت نیست و به راحتی می توانید در منزل آن را تهیه کنید. اگر چه پاچینی رستورانی در دستگاه جوجه گردان درست می گردد، اما برای درست کردن آن در خانه حتی احتیاجی به فر یا توستر هم ندارید. طرز تهیه پاچینی مرغ رستورانی با سس مخصوص در خانه به علاوه آموزش ترکیب ادویه پاچینی را در مجله کوروش بخوانید.

برای 4 نفر

بازوی مرغ: 12 عدد

ادویه پاچینی شامل: ½ قاشق چایخوری پودر آویشن، نمک، پودر فلفل پاپریکا و دانه فلفل سیاه تازه و کوبیده شده به مقدار لازم

تخم مرغ: 2 عدد هم زده

آب پیاز رنده شده: مقداری

زعفران دم نموده غلیظ: 2 قاشق غذاخوری

کنجد سفید بو داده: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

روغن مایع: به مقدار لازم

برای درست کردن پاچینی می توانید بازو یا همان کتف مرغ را به صورت آماده از فروشگاه ها زنجیره ای یا هایپرمارکت و مغازه های مرغ فروشی تهیه کنید. برای آماده کردن گوشت جهت تهیه پاچینی کتف را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با نوک یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین استخوان بکشید تا قسمت بالای استخوان کتف به اصطلاح لُخت گردد و گوشت به صورت توپی در انتهای استخوان جمع گردد. سپس به مدت 2 ساعت کتف های آماده شده را در آب پیاز، کمی آبلیمو و زعفران بخوابانید تا مزه دار شوند.

برای آماده کردن پاچینی یا پاچین مرغ، کنجد، آویشن، پودر فلفل پاپریکا، پودر فلفل سیاه تازه و آسیاب شده و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید. اگر طعم پاچینی را تند دوست دارید مقداری پودر فلفل قرمز هم به ادویه پاچینی اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و کتف ها را یکی یکی ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید و سپس در ظرف حاوی ادویه و کنجد بغلتانید. حالا دوباره کتف ها را در ترکیب کنجد و ادویه بغلتانید تا سطح آن ها کاملا با کنجد و ادویه جات پوشیده شوند.

در یک قابلمه کوچک مقداری روغن مایع بریزید و اجازه دهید حسابی داغ گردد. مقدار روغن باید زیاد باشد تا پاچینی ها در روغن غوطه ور شوند و البته روغن کمتری هم به خودشان جذب نمایند. صبر کنید تا پاچینی ها در روغن داغ سرخ شوند و سطح روی آن ها طلایی گردد و سپس با کفگیر سوراخ دار آن ها را از روغن بیرون بیاورید و روی حوله تمیز کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته گردد. سپس پاچینی را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

نکته: طرز تهیه مرغ پاچینی در توستر یا فر هم مرسوم است. برای این کار کف سینی فر را چرب کنید. پاچینی ها را در سینی فر یا توستر بچینید و دور استخوان را با آلومینیوم مخصوص آشپزی بپوشانید. سینی را در طبقه وسط فر یا توستر بگذارید و پاچینی را به مدت 30 الی 45 دقیقه دقیقه در درجه 190 درجه سانتی گراد گریل کنید. سس مخصوص پاچینی معمولا سس کچاپ تند یا معمولی و یا سس بوفالو است. طرز تهیه سس بوفالو را هم در اینجا بخوانید که برای سرو در کنار انواع غذا های سوخاری و کبابی مثل بال مرغ سوخاری یا کبابی یک انتخاب بی نظیر است.

یک غذای سالم همراه با انواع ویتامین های مفید برای بدن. شما می توانید این ساندویچ را از شب قبل آماده نموده و در یخچال نگهداری کنید. این مقدار مواد برای یک ساندویچ کافی است و در مدت 30 دقیقه تهیه می گردد.

سینه مرغ: 120 گرم

مایونز: 2 قاشق غذاخوری

سس خردل: 1 قاشق غذاخوری

سرکه سفید: 1/2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: به میزان لازم

اسفناج: 1 پیمانه (30 گرم)

هویج رنده شده: 1 عدد

نان ترتیلا (مشابه نان لواش): 1 عدد

انواع ساندویچ سرد

1. سینه مرغ را به صورت کبابی سرخ می کنیم سپس آن را خرد می کنیم.

2. مرغ را داخل یک کاسه متوسط می ریزیم و سس مایونز، خردل و سرکه را روی آن ریخته و آن ها را مخلوط می کنیم. سپس آن ها را با کمی فلفل مزه دار می کنیم.

3. اسفناج را کمی تفت داده و بخار پز می کنیم.

4. اسفناج و هویج را وسط نان ترتیلا و یا لواش قرار می دهیم. سپس مخلوط مرغ را روی آن ها می ریزیم. سپس نان را رول می کنیم و آن را داخل ورق کاهی می پیچیم. سپس آن را با چاقو از وسط برش می دهیم و برای مدت 1 شب داخل یخچال گذاشته و سپس سرو می کنیم.

منابع: برترین ها, خراسان, زندگی آنلاین, بیتوته

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 15 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1399 گردآورنده: wildbuzz.ir شناسه مطلب: 74

به "از پاچینی مرغ سوخاری با سس مخصوص تا خوراک مقوی ژیگو برای عصرانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از پاچینی مرغ سوخاری با سس مخصوص تا خوراک مقوی ژیگو برای عصرانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید