طرز تهیه سالاد لبو و خیار، سالاد خوشرنگ فصل

به گزارش آوای وحش، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

طرز تهیه سالاد لبو و خیار، سالاد خوشرنگ فصل

به گزارش خبرنگاران، سالاد لبو یکی از انواع سالاد های سرد است که در ترکیب آن از لبو پخته، خیار و برگ نعناع استفاده می گردد و طعم بسیار مجذوب کننده و دلنشینی دارد. در این فصل که لبو در بازار خبرنگارانان است، می توانید این سالاد خوشمزه را همراه با سس مخصوص آن تهیه کنید و از خوردن این سالاد در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. این سالاد برای شب یلدا نیز یک انتخاب مناسب است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد لبو همراه با آموزش سس مخصوص و نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سالاد لبو

لبو پخته: 3 عدد

خیار: 2 عدد

برگ نعناع تازه: 10 عدد

ماست خامه ای: 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

عسل: 1 قاشق مرباخوری

سیر تازه: 1 حبه

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به لبو

لبو یا چغندر قرمز ریشه اصلی گیاه چغندر است. این ماده غذایی سرشار از فیبر، ید، کلسیم، ویتامین C، نیترات، بتائین و آنتی اکسیدان های قوی مثل بتاکاروتن، کاراتنوئید ها و فلاونوئیدهاست. لبو بعلاوه طبع معتدلی دارد. هنگام خرید لبو توجه داشته باشید که لبوی مرغوب باید کوچک و سفت و رنگ آن نارنجی پر رنگ باشد. اگر لبو خیلی بزرگ همراه با ریشه های پشمی زیاد بود، هرگز آن را خریداری نکنید؛ زیرا نشان دهنده یک لبوی پیر است. لبوی خیلی بزرگ معمولا وسطش سفت است و مغزپخت نمی گردد. به طور کلی همواره سعی کنید لبو های کوچک یا میانه را بخرید که پخت شان هم راحت تر است.

2 ـ نکات مربوط به روغن زیتون

روغن زیتون به علت ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می گردد. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می گردد؛ بنابراین کسانی که در پی خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به توضیح ذیل ارائه داده اند:

1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می گردد. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای معین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد.

طرز تهیه سالا لبو

1 ـ برای آغاز کار لبو های پخته را به صورت حلقه ای یا به شکل دلخواه برش بزنید و داخل کاسه بریزید؛ سپس خیار حلقه شده را همراه با برگ نعناع خرد شده به آن اضافه کنید.

2 ـ داخل یک کاسه دیگر ماست خامه ای + روغن زیتون + سیر رنده شده + عسل + نمک و فلفل سیاه را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سس آماده را هنگام سرو روی سالاد بریزید و میل کنید، نوش جان.

منبع: فرارو
انتشار: 11 دی 1401 بروزرسانی: 11 دی 1401 گردآورنده: wildbuzz.ir شناسه مطلب: 1504

به "طرز تهیه سالاد لبو و خیار، سالاد خوشرنگ فصل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد لبو و خیار، سالاد خوشرنگ فصل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید