تور ایتالیا ارزان: انواع سالاد ایتالیایی و ایرانی
به گزارش آوای وحش، حضور سالاد در سفره ایرانی ها یک عنصر لازم است زیرا ما سالاد را به عنوان کامل کننده غذاهای اصلی در نظر می گیریم. به همین دلیل، اغلب از انواع سالاد در وعده های غذایی ناهار و شام استفاده می گردد. اما اگر بخواهیم هر وعده از غذا را بسیار منحصر به فرد درست کنیم، این امکان را داریم تا انواع سالاد ایرانی و ایتالیایی را تهیه کنیم. با این کار می توانیم تنوع را به سر سفره غذایی خود بیاوریم و از بازه گسترده از مواد غذایی مفید استفاده کنیم. در این آنالیز به انواع سالادهای ایرانی و ایتالیایی اشاره می کنیم.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
انواع سالاد
سالاد سالسا انار از انواع سالاد ایرانی
سالا انار یکی از کامل ترین و خوشمزه ترین سالادهای ایرانی است. این سالاد یک دستور تهیه آسانی دارد که در کمترین یک ربع قابل تهیه است. مواد تشکیل دهنده سالاد سالسا انار به زیبایی کنار هم قرار تا ظاهر زیبا و شکیل خود را تداعی نمایند. نکته کلیدی در اینجا این است که سبزی ها را به شکل مکعبی خرد کنید تا با اندازه انارها تناسب داشته باشند. بعلاوه، این بستگی به شما دارد که بخواهید از دانه های هالاپینو بهره ببرید یا خیر. هالاپینو باعث می گردد سالاد تند گردد.
مواد لازم برای سالسا انار
- 2 فنجان انار
- 1 فنجان خیار خرد شده کوچک
- 2 فنجان جیکامای مکعبی کوچک
- ¼ فنجان پیاز قرمز کوچک خرد شده
- 1 هالاپینو
- ¼ فنجان گشنیز خشن خرد شده
- 1 لیموترش
- پودر گلپر 1 قاشق چایخوری
- نمک
دستورالعمل تهیه سالسا انار
- انار، خیار، جیکاما، پیاز قرمز، هالاپینو و گشنیز را با هم ترکیب کنید.
- نمک و گلپر را اضافه کنید.
- لیمو تازه را فشار داده و خوب مخلوط کنید.
- با چیپس ترتیلا ذرت، سالاد را سرو کنید.
سالاد گیاهی الویه از برترین سالادهای ایرانی
از انواع سالاد مخصوص گیاهخواران می توان به سالاد گیاهی الویه اشاره نمود. در تهیه سالاد گیاهی الویه تنها کافی است عنصر گوشت (کالباس یا مرغ) را جدا کنیم. در این سالاد می توانید اندازه تخم مرغ و سیب زمینی را افزایش دهید تا اندازه پروتئین زیاد گردد.
مواد لازم برای تهیه سالاد گیاهی الویه
- 4 عدد سیب زمینی میانه بزرگ پخته شده
- 4 عدد تخم مرغ سفت آب پز شده
- یک بسته نخود فرنگی و هویج منجمد
- یک قوطی ذرت و خیارشور
- 2 فنجان سس مایونز
- 4 فنجان آب لیمو
- خردل 3 قاشق چایخوری
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل
دستورالعمل تهیه سالاد گیاه الویه
- خیارشور و تخم مرغ را به شکل مکعبی و کوچکی برش بزنید. سیب زمینی ها را در مکعب های 1 سانتی متری خرد کنید.
- همه مواد را در یک کاسه همزن بزرگی بریزید.
- در یک کاسه مختلف سس را با مخلوط سس مایونز، خردل، آب لیمو، روغن، نمک و فلفل آماده کنید. من شخصاً خردل دیژون را ترجیح می دهم اما شما می توانید از خردل معمولی هم استفاده نمایید.
- سس را به سبزیجات اضافه کنید.
- سس را خوب مخلوط نموده و نمک را به اندازه لازم تنظیم کنید. در ظرف دربسته ای آن را قرار دهید و چند ساعت در یخچال بگذارید. با این کار سالاد خوشمزه تر خواهد شد.
سالاد سیب زمینی از خوشمزه ترین سالادهای ایتالیایی
در حالی که ظاهر سالاد سیب زمینی چشمگیر و زیبا است اما آماده سازی این سالاد که از انواع سالاد ایتالیایی است، به کمی صبر احتیاج دارد. ترکیب سالاد سیب زمینی و خیار تازه می تواند معجزه کند. ایتالیایی ها این سالاد را با ترشی دوست دارند. یکی دیگر از جنبه های اصلی سالاد سیب زمینی این است بود که با ماست سفت و اندازه کمی مایونز درست می گردد.
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی
- یک کیلوگرم سیب زمینی
- 1 عدد هویج میانه
- 2 فنجان نخود فرنگی
- 1 و 2 فنجان ماست سفت مانند لبنی
- 2 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 2 تا 3 قاشق غذاخوری شوید
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل
- 8 تا 10 خیار ایرانی
دستورالعمل تهیه سالاد سیب زمینی
- سیب زمینی را بپزید، سپس پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش دهید. در یک کاسه بزرگی آنها را بریزید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شوند.
- هویج را رنده نموده و همراه با نخود به سیب زمینی اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه ماست و مایونز را اضافه کنید.
- به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه نموده تا کل سالاد مزه دار گردد. در این مورد، من حدود 1 و 1.2 قاشق چایخوری اضافه کردم. سپس آنها را خوب مخلوط کنید.
- شوید تازه خرد شده را اضافه نموده و بسته به سلیقه خود 2 یا 3 قاشق غذاخوری اضافه نمایید. من عاشق شوید هستم، بنابراین 3 قاشق غذاخوری به آن اضافه کردم. مواد را خوب مخلوط کنید.
- سس را به سالاد اضافه نموده و کلیه مواد را خوب مخلوط کنید. برای آنالیز چاشنی، سالاد مزه نموده و در صورت احتیاج، اندازه چاشنی ها را کم یا زیاد کنید. سالاد را در پوشش نایلونی بپیچید و در یخچال قرار دهید تا خنک گردد.
- در قالب کیک، برش های خیار را با دقت بچینید و مطمئن شوید که هر برش با دیگری همپوشانی داشته باشد که این از دیواره بیرونی آغاز می گردد.
- سپس دیواره داخلی را بپوشانید و یک ردیف خیار را در ته آن قرار دهید، برش ها به اندازه کافی بلند هستند که از ته تابه روی هم قرار می گیرند.
- سالاد سیب زمینی را به آرامی فشار دهید. سپس از بالا آن را یکنواخت کنید. روی آن را با پوشش نایلونی محکمی بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. توصیه می کنم این سالاد را ساعت های زیادی در یخچال نگه ندارید زیرا رطوبت خیار باعث آبکی شدن آن می گردد.
- پس از آماده شدن برای سرو، ظرف را با احتیاط داخل ظرف سروی برگردانید. آب لیموترش و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید، سپس به طور مساوی روی کیک بریزید. برش های خیار را به طور مساوی با نمک بپوشانید.
- برای حالت دادن، جعفری برگ فرفری یا هر نوع گیاه دیگری را به سوراخ در وسط اضافه کنید. سپس تربچه و پیازچه را برای تزیین بیشتر، در اطراف کیک قرار دهید.
سالاد هندوانه و پسته از انواع سالاد ایتالیایی
از دیگر انواع سالاد ایتالیایی که خیلی محبوب است، سالاد هندوانه و پسته است. این سالاد به ویژه در تابستان فوق العاده خنک نماینده و مقوی خواهد بود. در ایتالیا این سالاد را در تابستان سرو می نمایند و بسیاری از رستوران ها سالاد هندوانه و پسته را به عنوان یک پیش غذا ارائه می دهند. در بعضی از موارد هم این غذای خوشمزه را به تنهایی نوش جان کرد.
مواد لازم برای سالاد هندوانه و پسته
- 8 فنجان کاهو به انتخاب شما
- 4 فنجان هندوانه خرد شده کوچک
- 3 فنجان پسته
- 2 عدد خیار
- 4 عدد سینه مرغ کوچک
- 1 عدد لیمو
- 4 فنجان روغن زیتون
- نمک و فلفل
دستورالعمل تهیه سالاد هندوانه و پسته
- سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. مرغ را کباب نموده تا کاملاً پخته گردد. پس از اتمام آن را کنار بگذارید و اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک گردد.
- پسته را چند دقیقه تفت دهید. سپس اجازه دهید تا خنک گردد.
- هندوانه را در مکعب های دو سانتی متری برش دهید.
- خیارها را از وسط نصف کنید، سپس به صورت نیمه ماه برش دهید.
- کاهو را به اندازه لقمه خرد کنید. می توانید از هر نوع کاهویی که دوست دارید استفاده نمایید.
- بعد، سس را درست کنید. آب لیمو را داخل یک کاسه بریزید، سپس به آرامی روغن زیتون را با آن همزن بزنید و بعد ادویه ها، نمک و فلفل را اضافه کنید.
- تکه های مرغ را برش دهید، سپس آغاز به ساخت سالاد کنید.
- ابتدا کاهو، هندوانه و خیار را در ظرفی بریزید. 2 تا 3 قاشق غذاخوری از سس را به آن اضافه کنید. سپس تکه های مرغ را روی آن چیده و سپس پسته ها را روی مواد بریزید. سپس سس به جای مانده را به طور مساوی روی مرغ پخش کنید.
سالاد چغندر و انار از محبوب ترین انواع سالاد ایرانی
طعم سالاد چغندر و انار به طرز شگفت انگیزی خوب است. شاید در ابتدا احساس کنید که چغندر و انار با هم جور نیستند اما بعد از تهیه آن خواهید فهمید که چقدر این سالاد را دارید. سالاد چغندر و انار که از انواع سالاد ایرانی محسوب می گردد، مناسب شب یلدا است زیرا عنصر انار و رنگ قرمز را در خود جان داده است.
مواد لازم برای تهیه سالاد چغندر و انار
- چغندر میانه 3-4 عدد
- 1 و 2 فنجان دانه انار
- 2 گشنیز
- 2 عدد فلفل قرمز چیلی خشک
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب لیمو
- نمک
دستورالعمل تهیه سالاد چغندر و انار
- چغندرها را بشویید. انتهای بالا و پایین آن را برش دهید. چغندرها را در یک ظرف ای قرار دهید و به روغن زیتون آغشته کنید. حدود یک ساعت در فر با دمای 400 درجه یا تا زمانی که چنگال به راحتی داخل چغندرها برود آنها را بپزید.
- پوست انار را بگیرید و دانه ها را در ظرفی جدا بریزید.
- وقتی چغندرها پختند، بگذارید کاملاً خنک شوند. زمانی که خوب خنک شدند، پوست آنها بلافاصله جدا می گردد.
- چغندر را پوست بگیرید و آنها را خرد کنید.
- فلفل قرمز چیلی را خرد نموده و با رب انار و آب لیمو مخلوط نمایید و سپس آنها را با نمک مزه دار کنید. دستور اصلی می گوید که سس را به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید.
- چغندر، گشنیز و سس را به دانه های انار اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
سالاد گوجه فرنگی، ریحان و پنیر فتا
شاید ایتالیایی ها دستور مخصوص خود را داشته باشند اما ما ایرانی ها نسخه خودمان را از سالاد گوجه فرنگی، ریحان و پنیر فتا داریم. مواد مشترک در سالاد ایتالیایی با ایرانی این است که هر دو غذا دارای گوجه فرنگی، ریحان و پنیر هستند. اما برای نسخه ایرانی، ما لیمو، ریحان و پنیر فتا را داریم. احتیاجی نیست اندازه مواد را به شما بگویم، زیرا می توانید آن را به اندازه دلخواه بزرگ یا کوچک درست کنید.
گوجه فرنگی ها را به صورت گرد خرد نموده و در بشقاب بچینید. بین هر گوجه فرنگی یک برگ ریحان قرار دهید و اندازهی فلفل تازه آسیاب شده را نیز روی آن بپاشید. به اندازه دلخواه پنیر فتا خرد شده را روی آن قرار دهید. این سالاد به تنهایی یک سالاد عالی است که به عنوان غذای جانبی همراه با مرغ یا گوشت یا حتی به عنوان پیش غذا سرو می گردد.
کلام آخر
انواع سالاد ایرانی و ایتالیایی را در بالا معرفی کردیم. این فهرست بسیار گسترده تر است اما ما سعی کردیم، مواردی را معرفی کنیم که بسیار منحصر به فرد هستند. هر یک از این سالادها را می توانید در عرض کمتر از 15 دقیقه تهیه نموده و به تنهایی یا به همراه غذا میل کنید. در زمانی که مهمان دارید، هر یک از این سالادها می توانند نشان دهنده خلاقیت و توجه شما به مهمانان باشد. پس از درست کردن این سالاد نهایت لذت را ببرید.
منبع: اسنپ مارکت