طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی رستورانی با سس مخصوص برای روزهای گرم تابستان

به گزارش آوای وحش، کلم از آن دسته سبزیجاتی است که مقاومت بدن را در برابر ویروس های کرونا، سرماخوردگی و آنفولانزا بالا می برد چون سرشار از ویتامین به خصوص ویتامین k و آنتی اکسیدان است. سالاد کلم فرانسوی با سس مخصوص یک سالاد خوشمزه و یک پیش غذای کامل برای مهمانی و دورهمی و وعده شام و ناهار خانواده است. سالاد کلم فرانسوی عموما گوشت مرغ یا بوقلمون و کالباس در ترکیبش ندارد اما اگر شما دوست داشته باشید یک غذای کامل و سرشار از پروتئین داشته باشید اضافه کردن آن ها ایرادی هم ندارد. طرز تهیه یک سالاد سرد بسیار خوشمزه یعنی سالاد کلم فرانسوی رستورانی با سس مخصوص را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی رستورانی با سس مخصوص برای روزهای گرم تابستان

طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی رستورانی سرد با سس مخصوص

مواد لازم

کلم بروکلی تازه و خرد شده: 3 لیوان فرانسوی دسته دار

کلم بنفش تازه و ریز یا خلالی خرد شده: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

کلم سفید تازه و ریز یا خلالی خرد شده: ½ لیوان فرانسوی دسته دار

هویج خلالی خرد شده: 1 عدد عظیم

کشمش: ¼ لیوان فرانسوی دسته دار

پیازچه سبز ریز خرد شده: 2 عدد

کنجد بو داده: اختیاری

انواع گوشت کبابی قرمز یا سفید یا تن ماهی: اختیاری

جوانه ماش و گندم: اختیاری

آووکادو: اختیاری

حبوبات پخته شده: اختیاری

مواد لازم برای سس مخصوص سالاد کلم

سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری

ماست یونانی: 6 قاشق غذاخوری

سرکه سیب: 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

درست کردن این سالاد فرانسوی رستورانی خوشمزه بسیار آسان است. کافی است که در یک کاسه عظیم کلم بروکلی خام یا کمی پخته شده در آب جوش، کلم بنفش، کلم سفید، هویج، کشمش و پیازچه را با هم مخلوط کنید. برای درست کردن سس مخصوص سالاد کلم تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. سالاد را یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار گردد. به جای کشمش از زغال اخته خشک و مقداری گردو هم می توانید بهره ببرید. اگر هم سرکه سیب ندارید از آبلیمو یا آب لیموترش تازه بهره ببرید.

اگر هم می خواهید پروتئین بیشتری به بدن تان برسانید تن ماهی که روغن آن گرفته شده، فیله ماهی، گوشت مرغ یا بوقلمون پخته، گریل یا کبابی و حتی گوشت قرمز پخته و اسلاید شده را هم می توانید با مواد سالاد کلم فرانسوی اضافه کنید که در این صورت یک وعده غذای ساده و سالم و کامل برای شام و ناهار خواهد بود، مثل سالاد سزار مشهور و محبوب.

اگر هم گیاهخوار هستید از انواع حبوبات پخته مثل لوبیا یا نخود و انواع مغزها و آجیل مثل بادام هندی یا کینوا پخته و … بهره ببرید. اگر سالاد کلم را برای میز مهمانی می خواهید تزیین کنید بد نیست آن را به صورت قالبی دربیاورید که بسیار هم شیک و چشم نواز می گردد.

در فصل انار اضافه کردن دانه انار تازه هم ایده خوبی است یا حتی اضافه کردن آووکادو، کنجد بو داده و انواع جوانه گندم و … . انواع سالاد کلم به عنوان سالاد سرد از جمله سالادهای محبوب قسمت سالاد بار رستوران ها و یک سالاد تابستانی خوشمزه برای مهمانی محسوب می گردد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 11 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: wildbuzz.ir شناسه مطلب: 360

به "طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی رستورانی با سس مخصوص برای روزهای گرم تابستان" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی رستورانی با سس مخصوص برای روزهای گرم تابستان" امتیاز داده است | 2 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی رستورانی با سس مخصوص برای روزهای گرم تابستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید