با این روش یک املت متفاوت درست کنید
به گزارش آوای وحش، دیگر عادت نموده ایم در هر غذایی که اثری از جوانه ها می بینیم، به آن پسوند چینی بچسبانیم. این غذا هم به خاطر استفاده از جوانه ماش به املت چینی معروف است.
این املت مقوی سریع آماده می گردد؛ البته به شرط آنکه مواد لازم را در دسترس داشته باشید. اما با حذف برخی از اقلام (در خصوص سبزیجات) هیچ اتفاقی نمی افتد. اگر همه مواد را ندارید، این املت را با سبزیجات موجود به اضافه گوشت بپزید.
1. ابتدا مایه گوشت را آماده کنید. برای این منظور روغن را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید. بعد از داغ شدن، گوشت چرخ نموده را به همراه زردچوبه، رب گوجه فرنگی و پیازداغ تفت دهید و وقتی به جوشیدن افتاد تابه را از روی حرارت بردارید.
2. تخم مرغ ها را در کاسه مناسبی بریزید و به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید و همراه با نمک و فلفل و زعفران هم بزنید تا یکدست گردد.
3. در تابه مناسبی دو قاشق سوپ خوری روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. مایه تخم مرغ را در تابه بریزید و بعد از چند دقیقه حرارت دادن از روی اجاق بردارید.
4. به ترتیب بادمجان، کدو، مایه گوشت و بقیه مواد شامل فلفل دلمه ای، ذرت، قارچ و جوانه ماش را روی تخم مرغ بریزید. لایه آخر هم پنیر رنده شده است.
5. در تابه را بگذارید و مدت ده دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز حرارت دهید تا مایه تخم مرغ ببندد و پنیر هم آب گردد. به همین راحتی غذا آماده است.
مواد لازم برای 6 نفر
- 2 /1 پیمانه قارچ خرد شده
- 2 /1 پیمانه ذرت پخته
- 3 /1 پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
- 2 /1 پیمانه جوانه ماش
- 5 ق س شیر
- 2 /1 پیمانه پنیر پیتزا
- یک عدد بادمجان میانه(حلقه حلقه و سرخ گردد)
- 2 عدد کدو (حلقه حلقه و سرخ گردد)
- 5 عدد تخم مرغ
- یک ق س زعفران آب شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 150 گرم گوشت چرخ نموده
- 2 ق س پیاز داغ
- به میزان لازم زردچوبه
- یک ق س رب گوجه فرنگی
- به میزان لازم روغن مایع سرخ کردنی
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرارو