تا حالا ساندویچ ماهی با سس مخصوص درست کردی؟ مزه بهشت میده!

به گزارش آوای وحش، ساندویچ ماهی یکی از محبوب ترین و در عین حال، ساده ترین انواع است که با رسپی های مختلف درست می گردد و در سراسر جهان هواداران بسیار زیادی دارد. شما می توانید ساندویچ ماهی را با انواع فیله ماهی بدون استخوان یا حتی با تن ماهی درست نموده و انواع سس دلخواه مانند سس سیر، سس تارتار یا سس قارچ را به آن اضافه کنید. اگر شما هم از دوستداران انواع ساندویچ هستید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه ساندویچ ماهی خانگی به چند روش مختلف را به شما آموزش دهیم.

تا حالا ساندویچ ماهی با سس مخصوص درست کردی؟ مزه بهشت میده!

مواد لازم برای تهیه ساندویچ ماهی (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
ماهی تازه یا ماهی منجمد1 عدد فیله بزرگ
برگ بو2 عدد
ساقه کرفس1 عدد
پیاز (برای پیاز داغ)3 عدد میانه
سیر4 حبه
ادویه ماهی و پودر سیربه میزان لازم
آویشن، پودر پاپریکا و پودر تخم گشنیزبه میزان لازم
زردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
زست لیموترش1 قاشق چای خوری
آبلیمو یا آب لیموترش تازه3 قاشق غذاخوری
روغنبه میزان کافی
خیارشور، نان و سسبه میزان لازم

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه ساندویچ ماهی: 45 دقیقه

مراحل طرز تهیه ساندویچ ماهی با سس مخصوص

طرز تهیه ساندویچ ماهی با انواع فیله ماهی آبپز و تفت داده شده، فیله ماهی گریل یا سوخاری و حتی با تن ماهی همراه با انواع سس دلخواه مانند ، یا قابل انجام است.

مرحله اول: مواد اولیه ساندویچ ماهی را آماده کنید

پیش از آغاز مراحل طرز تهیه ساندویچ ماهی، ابتدا فیله ماهی را به خوبی بشویید و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد. اگر فیله ماهی منجمد دارید صبر کنید تا یخ ماهی باز گردد.

سپس، یکی از پیازهای شسته شده و بدون پوست را به 4 قسمت برش بزنید. باقی پیازها را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

در ادامه، 2 عدد از حبه های سیر شسته شده و بدون پوست را رنده کنید و باقی حبه های سیر را به صورت نگینی ریز برش بزنید. سیرهای رنده شده و خرد شده را در ظروف جداگانه ای بریزید و کنار بگذارید. ساقه کرفس را به خوبی بشویید و به 2 یا 3 قسمت برش بزنید.

حالا، یک عدد لیموترش را به خوبی بشویید و پوست نازک سبز یا زرد آن را رنده کنید تا به میزان کافی زست لیمو داشته باشید. سپس، آب لیموترش را هم بگیرید و در لیوان بریزید تا بعدا برای تهیه ساندویچ ماهی از آن بهره ببرید.

برای خرید انواع ماهی تازه یا ماهی منجمد می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: ماهی را مزه دار کنید

در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ ماهی خانگی، فیله ماهی را در ظرف مناسبی بگذارید و به میزان 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، میزانی پودر سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه ماهی () و نمک روی فیله ماهی بریزید. فیله ماهی را با این مواد ماساژ دهید تا کاملا آغشته گردد.

برای خرید پودر سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه ماهی و نمک می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: ماهی را استراحت دهید

حالا، درب ظرف حاوی ماهی آغشته به مواد را با سلفون بپوشانید. ظرف را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا فیله ماهی استراحت کند و کاملا طعم دار گردد.

مرحله چهارم: فیله ماهی را بپزید

پس از گذشت این مدت، در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ ماهی خوشمزه، فیله ماهی مزه دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و در قابلمه مناسبی قرار دهید. سپس، برگ بو، قطعات ساقه کرفس، پیاز 4 قاچ شده و سیر رنده شده را نیز به قابلمه اضافه کنید.

در ادامه، به میزان یک لیوان آب نیز در قابلمه حاوی فیله ماهی بریزید. قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید تا بجوشد. سپس، درب قابلمه را ببندید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا فیله ماهی کاملا آبپز شده و بوی زهم ماهی () رفع گردد. احتیاجی نیست صبر کنید آب داخل قابلمه به طور کامل کشیده گردد.

برای خرید برگ بو می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: پیاز را تفت دهید

در فاصله آبپز شدن ماهی، میزانی روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، قطعات پیاز نگینی که قبلا خرد کردید را به تابه اضافه کنید. پیاز را به میزان ای تفت دهید که کاملا سبک و شیشه ای گردد.

در ثانیه های آخر، میزانی زردچوبه هم در تابه حاوی پیاز بریزید و تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد گردد. حالا، حرارت را خاموش کنید و منتظر بمانید تا ماهی آبپز گردد.

برای خرید روغن سرخ کردنی و پیاز داغ آماده می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: ماهی را ریش ریش کنید

پس از آن که فیله ماهی پخته شد، حرارت را خاموش کنید و فقط فیله ماهی را از قابلمه بیرون بیاورید. توجه داشته باشید، دیگر به قطعات کرفس و پیاز پخته شده با ماهی احتیاجی ندارید. حالا، فیله ماهی آبپز را با چنگال ریش ریش کنید.

مرحله هفتم: ماهی را به پیاز داغ اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ ماهی در منزل، تابه حاوی پیاز سرخ شده را دوباره روی حرارت بگذارید تا گرم گردد. سپس، ماهی آبپز و ریش ریش شده را نیز در تابه حاوی پیاز داغ بریزید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد گردد.

مرحله هشتم: باقی مواد را اضافه کنید

حالا، قطعات سیر خرد شده که قبلا نگینی کردید همراه با 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، میزانی نمک، فلفل سیاه، زست لیمو، ادویه ماهی، پودر سیر، آویشن، پودر پاپریکا و پودر تخم گشنیز را به تابه حاوی ماهی ریش ریش شده و پیاز داغ اضافه کنید.

همه مواد را با هم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا عطر سیر و ادویه ها آزاد شده و طعم همه مواد به خورد ماهی برود. در صورت لزوم، میزان کمی روغن نیز به این تابه اضافه کنید. سپس، حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.

برای خرید آویشن، پودر پاپریکا و پودر تخم گشنیز می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: ساندویچ ماهی را سرو کنید

پس از آماده شدن مواد میانی ساندویچ ماهی، قطعات نان باگت را از وسط برش بدهید و خمیر اضافی آن را خارج کنید. سپس، سس دلخواه خود را روی نان بمالید و میزانی از مایه میانی ساندویچ ماهی را لای نان قرار دهید.

میزان دیگری از سس مورد علاقه خود مانند سس تارتار، سس سیر یا سس قارچ را روی ماهی و باقی مواد بریزید. شما می توانید این ساندویچ خوشمزه را با چند برش خیارشور ()، کاهو، پیاز بنفش، گوجه فرنگی یا دیگر سبزیجات دلخواه تکمیل کنید.

برای خرید انواع نان، خیارشور و سس آماده می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

طرز تهیه ساندویچ به روش های دیگر

روش تهیه ساندویچ ماهی کولی بندری

طرز تهیه ساندویچ ماهی کولی بندری به این صورت است که ابتدا باید مطابق دستور بالا بوی زهم ماهی کولی را بگیرید و آن را طعم دار کنید. سپس، ماهی کولی را با میزانی سیر و ادویه ماهی آبپز و ریش ریش کنید.

در ادامه، ماهی ریش ریش شده را با رب گوجه فرنگی و پودر لیمو عمانی طعم دار نموده و به صورت ساندویچ سرو کنید. برای مطالعه کامل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

روش تهیه ساندویچ ماهی مرکب

طرز تهیه ساندویچ ماهی مرکب یا کالاماری هم درست مانند دستور بالاست. یعنی، ابتدا باید کالاماری را به صورت حلقه ای برش بزنید، مزه دار نموده و آبپز کنید.

سپس، آن را با ادویه ها و چاشنی های مختلف، پیاز و سیر نگینی، رب گوجه و پوره گوجه فرنگی و بعلاوه، گوجه فرنگی بدون پوست و نگینی شده تفت دهید. در ادامه، این ترکیب را لای نان باگت بگذارید و با سبزیجات دلخواه مانند کاهو و پیاز بنفش نوش جان کنید.

نکات مهم در طرز تهیه ساندویچ ماهی

  • در صورت تمایل، می توانید میزانی شوید، گشنیز، جعفری و پیازچه تازه را نیز ساطوری نموده و به مایه میانی ساندویچ ماهی اضافه کنید. یا حتی می توانید این سبزیجات را در آخر لابه لای ساندویچ بریزید و نوش جان کنید.
  • در صورت تمایل، به جای آبپز کردن و تفت دادن ماهی می توانید ساندویچ ماهی را با فیله گریل شده یا فیله ماهی سوخاری درست کنید.
  • برای تهیه ساندویچ ماهی به جای نان باگت می توانید از دیگر انواع نان مانند نان سبوس دار، نان جو، نان چاودار و غیره بهره ببرید.
  • بر حسب اتفاق، اگر فیله ماهی شما دارای پوست یا استخوان و تیغ بود، حتما باید پوست و استخوان ماهی را جدا کنید.
  • ساندویچ ماهی را با تن ماهی هم می توانید درست کنید. طرز تهیه ساندویچ تن ماهی را بلد هستید؟

فوت و فن های خوشمزه شدن ساندویچ ماهی

سس مخصوص ساندویچ ماهی چیست؟

شما می توانید ساندویچ ماهی را با سس سیر، سس تارتار، سس قارچ یا دیگر انواع سس دلخواه نوش جان کنید.

درست کردن ساندویچ ماهی با سالمون خوشمزه می گردد؟

شما می توانید ساندویچ ماهی سالمون را عینا با دنبال کردن مراحل بالا درست کنید و طعم لذیذ این ساندویچ را تجربه کنید. بعلاوه، در صورت تمایل می توانید فیله سالمون را گریل یا سوخاری نموده و به صورت ساندویچ سرو کنید.

طرز تهیه ساندویچ ماهی سوخاری چگونه است؟

برای تهیه ساندویچ ماهی سوخاری، ابتدا باید فیله ماهی مورد علاقه خود را سوخاری کنید. سپس، ماهی سوخاری را همراه با سس و سبزیجات دلخواه به صورت ساندویچ سرو کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 21 آذر 1403 بروزرسانی: 21 آذر 1403 گردآورنده: wildbuzz.ir شناسه مطلب: 1697

به "تا حالا ساندویچ ماهی با سس مخصوص درست کردی؟ مزه بهشت میده!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تا حالا ساندویچ ماهی با سس مخصوص درست کردی؟ مزه بهشت میده!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید