جشنواره ملی طعم امید برگزار گردید و افراد برگزیده معرفی شدند
به گزارش آوای وحش، ایلنا/ براساس آخرین اخبار منتشر شده، جشنواره ملی طعم امید برگزار گردید و افراد برگزیده معرفی شدند.
مصطفی فاطمی فیروزآبادی با حضور در جشنواره ملی طعم امید متشکل از مسابقه آشپزی ویژه معلولین با همکاری و تعامل دو میز تخصصی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شامل میزهای گردشگری خوراک و گردشگری دسترس پذیر به معنای گردشگری افراد دارای معلولیت و سالمند با هدف ایجاد انگیزه، امیدبخشی و ارتباط افراد معلول با حوزه های متنوع صنعت گردشگری و با حمایت مجموعه رستوران های رفتاری برگزار گردید، این رویداد را آغازی برای ارتباط مستمر و دوسویه میان میزهای تخصصی گردشگری مطرح کرد.
فاطمی با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم دفتر توسعه گردشگری داخلی از سال گذشته تا کنون تشکیل فدراسیون و میزهای تخصصی گردشگری و به تبع آن برگزاری رویدادهای متنوع بوده، حضور فعالین میز توانمندسازی در جشنواره ملی طعم امید شامل مسابقه آشپزی را گامی در راستای آشنایی با غذاهای متنوع استان های کشور و در پی آن رونق گردشگری داخلی مطرح کرد.
جشنواره ملی طعم امید که قرار است به صورت مستمر با برنامه های متنوع دیگر در امسال تداوم داشته باشد، با ایجاد انگیزه و انرژی بخشی به افراد دارای معلولیت، ارتقای خودباوری آنها را در پی خواهد داشت.
طبق نظر داوران حاضر در مسابقه آشپزی معلولین، سه نفر برتر این رویداد عبارت بودند:
- نفر اول اکرم عطار مقدم با پخت غذای کته شامی کباب رودباری
- نفر دوم لیلا حاجی زاده با غذای قیمه نثار قزوین
- نفر سوم هانیه کارپیشه با طبخ کلم پلو شیرازی
- نفر ویژه این مسابقه سید فوآد آزادی با معلولیت سندروم داون و پخت غذای زرشک پلو با مرغ
در این رویداد 9 گروه از افراد دارای معلولیت در بخش های آسیب های نخاعی، سندروم داون و معلولیت های جسمی و حرکتی با آشپزی غذاهای متنوع با یکدیگر به رقابت پرداختند.
پخت غذاهایی از جمله زرشک پلو با مرغ، کلم پلو شیرازی، کته و شامی کبابی رودباری، قلیه ماهی، کیک مرغ و غیره که زمان تهیه آنها بین 45 الی یک ساعت است، به وسیله شرکت کنندگان در این رویداد انجام شد.
لازم به ذکر است بهترین های این رقابت امکان حضور در رویداد بین المللی حوزه گردشگری را خواهند یافت.
منبع: همگردی