دسر بیسکویتی ساده در 30 دقیقه
به گزارش آوای وحش، این دسر طعم و مزه بسیار خوبی دارد و گزینه خوبی برای دورهمی و مهمانی به شمار می رود.
دسر بیسکویتی سمولینا یکی از دسر های بسیار خوشمزه است که با آرد سمولینا و چند قلم مواد در دسترس تهیه می گردد. شما می توانید این دسر خوشمزه را بدون داشتن قالب و فر تهیه کنید و زمان درست شدن آن فقط 30 دقیقه است. حتی شما می توانید از شب قبل آن را درست و در یخچال قرار دهید و برای مهمانی فردا سرو کنید. از هر نوع بیسکویتی که دوست دارید می توانید برای تهیه این دسر بهره ببرید و مواد آن را بین لایه ها بچینید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی سمولینا
- شیر 1 لیتر
- آرد سمولینا 1 پیمانه
- پودر قند 1 پیمانه
- وانیل 1 قاشق مرباخوری
- کره 1 قاشق غذاخوری
- بیسکویت 300 گرم
طرز تهیه دسر بیسکویتی سمولینا
مرحله اول
ابتدا باید شیر و آرد سمولینا الک شده را به همراه پودر قند در قابلمه ای مناسب باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز گردد. سپس آن را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ گردد. وقتی پودینگ ساده سمولینا غلیظ شد باید کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب گردد.
مرحله دوم
در ادامه کمی مواد را هم بزنید تا دوباره غلیظ گردد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و یک قالب پیرکس به قطر 29*20 انتخاب کنید و میزانی از مواد دسر را همچون عکس کف قالب بریزید و با یک کفگیر روی آن را خوب صاف کنید. بعد یک لایه بیسکویت بگذارید و مجدد از مواد پودینگ بریزید و همین طور ادامه دهید تا ظرف پر گردد.
مرحله سوم
در ادامه وقتی ظرف پر و مواد تمام شد، باید دسر را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. برای تزیین این دسر 100 گرم از بیسکویت را از قبل نگه دارید و داخل غذاساز بریزید و پودر کنید. وقتی می خواهید آن را سرو کنید روی دسر را با بیسکویت پودرشده بپوشانید یا می توانید همان موقع که در یخچال می گذارید این کار را انجام دهید و بعد با ترافل یا میوه دلخواه خود دسر بیسکویتی سمولینا را تزیین و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه دسر بیسکویتی سمولینا
- مواد باید روی حرارت کم بپزد و غلیظ گردد تا بوی خامی آرد از بین برود.
- می توانید این دسر را به صورت تک نفره نیز سرو کنید.
- هرچقدر این دسر بیشتر در یخچال باشد نرم و خوشمزه تر می گردد.
- آرد سمولینا را می توانید از عطاری ها تهیه کنید.
- اگر پودر قند ندارید می توانید شکر بریزید و اگر دوست دارید کم شیرین باشد می توانید میزان شکر یا پودر قند را کم و زیاد کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از شیرینی، ساده ترین کیک خانگی بدون همزن را ببینید.
منبع: پیام دلتا