دمنوش سیب و دارچین، مقوی برای سرماخوردگی

به گزارش آوای وحش، دمنوش سیب و دارچین برای سرماخوردگی و گلو درد گزینه خوبی است و شما می توانید از سیب تازه یا سیب خشک شده به دلخواه بهره ببرید.

دمنوش سیب و دارچین، مقوی برای سرماخوردگی

دمنوش سیب و دارچین یکی از دمنوش های زمستانی و پاییزی است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید به راحتی به همراه دارچین یا عناب یا با به لیمو آن را مخلوط و یک نوشیدنی گرم مقوی و پر خاصیت را تهیه کنید. دمنوش سیب را می توانید به همراه عسل یا شیرین کننده دلخواه خود میل کنید. سیب و دارچین برای هضم غذا مناسب است و بعلاوه منبع خوبی از منیزیم و فسفر به شمار می رود و برخلاف چای برای دهان و دندان نیز مفید است. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و دارچین

  • آب جوش 2 پیمانه
  • سیب 1 عدد
  • چوب دارچین 3 عدد
  • زنحبیل خشک به دلخواه
  • عسل یا شیرین کننده به اندازه لازم

طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین

مرحله اول

ابتدا یک سیب را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید، فرقی ندارد شما می توانید از سیب قرمز یا سبز یا زرد بهره ببرید. سپس آب را به جوش بیاورید و بگذارید تا بجوشد و قل قل بزند.

مرحله دوم

در ادامه باید آب جوش را داخل قوری بریزید و سیب رنده شده را به همراه چوب دارچین اضافه کنید. به دلخواه زنجبیل خشک را نیز اضافه کنید و هم بزنید و در قوری را ببندید و نیم ساعت زمان دهید تا دمنوش دم بکشد. در پایان آن را از صافی رد کنید و به دلخواه با عسل یا دارچین میل کنید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و عناب

  • سیب 1 عدد
  • عناب خشک یا تازه 5 عدد
  • آب جوش به اندازه لازم
  • عسل یا نبات به اندازه لازم

طرز تهیه دمنوش سیب و عناب

مرحله اول

ابتدا باید سیب را پوست بگیرید و رنده ریز یا درشت بزنید. آب را داخل کتری بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید. عناب خشک یا تازه را کمی برش بزنید تا در هنگام دم کشیدن عصاره آن خارج گردد.

مرحله دوم

در ادامه باید آب جوشیده شده را داخل یک قوری یا فرنچ پرس بریزید و سیب رنده شده و عناب را اضافه کنید. در قوری را ببندید و 20 دقیقه زمان دهید تا دم بکشد. سپس آن را از صافی رد و به دلخواه با نبات یا عسل سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه دمنوش سیب و دارچین

  • می توانید به دلخواه از به لیمو به جای عناب یا دارچین بهره ببرید.
  • در پایان کمی آب لیموترش تازه به مواد اضافه کنید.
  • افزودن عسل یا نبات دلخواه است.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از غذاهای ایرانی، طرز تهیه 12 غذای لذیذ بدون برنج را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 2 بهمن 1401 بروزرسانی: 2 بهمن 1401 گردآورنده: wildbuzz.ir شناسه مطلب: 1518

به "دمنوش سیب و دارچین، مقوی برای سرماخوردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دمنوش سیب و دارچین، مقوی برای سرماخوردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید