طرز تهیه شوربای تره در خانه
به گزارش آوای وحش، منطقه آذربایجان و به ویژه تبریز از معدود شهرها و مناطق هستند که منوی بسیار متفاوتی از غذاهای سنتی را دارند. از غذاهای تشریفاتی فوق العاده پرخرج گرفته تا غذاهای ساده ای که پایه آن ها آب و نمک است

به گزاش خبرنگاران به نقل ازگردشگری تبریز
مواد لازم:
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- سبزی (تره کوهی) 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- لیمو عمانی 3 عدد
- لپه 100 گرم
- گوشت 1 کیلوگرم
- زعفران به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ظرف مناسبی انتخاب کنید و کمی از دنبه گوسفند یا کره را در آن آب نموده و پیازها را به 4 قسمت تقسیم کنید و در آن نیمه سرخ کنید. گوشت را به آن اضافه نموده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سپس لپه شسته شده و آبکش شده را به مواد اضافه نموده و کمی تفت دهید. پس از آن 6 پیمانه آب به غذا اضافه کنید و اجازه دهید غذای شما بپزد.
پس از پخته شدن گوشت و لپه لیمو عمانی و نمک و فلفل و سبری تره کوهی خرد شده را به آبگوشت تره شورباسی اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا کاملا جا بیفتد.
می توانید در تره شورباسی از سیب زمینی هم بهره ببرید به این ترتیب که آن را شسته و خرد کنید و با اضافه کردن سبزی به غذا بیفزایید.
این غذا رب گوجه فرنگی ندارد و به دلیل وجود سبزی و زردچوبه رنگ به خصوصی دارد.اگر دوست دارید به آن زعفران یا رب اضافه کنید فقط دقت کنید رب را در آخر و به صورت سرخ شده در غذا بریزید.
سوزی شورباسی معولا گوشت کوبیده ندارد و مواد آن به همراه آب خورده می گردد. اما می توانید آن را شبیه آبگوشت ساده سرو کنید.
به جای لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آبلیمو بهره ببرید.
منبع: جام جم آنلاین