طرز تهیه شوربای تره در خانه

به گزارش آوای وحش، منطقه آذربایجان و به ویژه تبریز از معدود شهرها و مناطق هستند که منوی بسیار متفاوتی از غذاهای سنتی را دارند. از غذاهای تشریفاتی فوق العاده پرخرج گرفته تا غذاهای ساده ای که پایه آن ها آب و نمک است

طرز تهیه شوربای تره در خانه

به گزاش خبرنگاران به نقل ازگردشگری تبریز

مواد لازم:

  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • سبزی (تره کوهی) 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • لیمو عمانی 3 عدد
  • لپه 100 گرم
  • گوشت 1 کیلوگرم
  • زعفران به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

ظرف مناسبی انتخاب کنید و کمی از دنبه گوسفند یا کره را در آن آب نموده و پیازها را به 4 قسمت تقسیم کنید و در آن نیمه سرخ کنید. گوشت را به آن اضافه نموده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سپس لپه شسته شده و آبکش شده را به مواد اضافه نموده و کمی تفت دهید. پس از آن 6 پیمانه آب به غذا اضافه کنید و اجازه دهید غذای شما بپزد.

پس از پخته شدن گوشت و لپه لیمو عمانی و نمک و فلفل و سبری تره کوهی خرد شده را به آبگوشت تره شورباسی اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا کاملا جا بیفتد.

می توانید در تره شورباسی از سیب زمینی هم بهره ببرید به این ترتیب که آن را شسته و خرد کنید و با اضافه کردن سبزی به غذا بیفزایید.

این غذا رب گوجه فرنگی ندارد و به دلیل وجود سبزی و زردچوبه رنگ به خصوصی دارد.اگر دوست دارید به آن زعفران یا رب اضافه کنید فقط دقت کنید رب را در آخر و به صورت سرخ شده در غذا بریزید.

سوزی شورباسی معولا گوشت کوبیده ندارد و مواد آن به همراه آب خورده می گردد. اما می توانید آن را شبیه آبگوشت ساده سرو کنید.

به جای لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آبلیمو بهره ببرید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 7 بهمن 1399 بروزرسانی: 7 بهمن 1399 گردآورنده: wildbuzz.ir شناسه مطلب: 718

به "طرز تهیه شوربای تره در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شوربای تره در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید