طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ خوشمزه به روش اصلی
به گزارش آوای وحش، پاستای آلفردو با مرغ و قارچ یک وعده غذایی آسان برای شام یا آخر هفته هاست که اگر با مرغ به جای مانده از غذاهای قبلی باشد سریع تر هم آماده می گردد. در کتاب کاله طرز تهیه پاستا با سس پستو را در گذشته مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه پاستای آلفردو با مرغ و قارچ را آنالیز خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- پیاز سفید خرد شده 1 عدد
- سینه مرغ 400 گرم
- آب مرغ 3 فنجان
- خامه غلیظ 2 فنجان
- قارچ نازک خرد شده 250 گرم
- ریحان تازه بزرگ خرد شده 1 برگ
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل 1/2 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
- پاستا فتوچینی 500 گرم
- پارمزان رنده شده 1/2 فنجان
- پنیر پارمزان برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
1. آماده کردن پیاز و مرغ
اولین مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ این است که در یک قابلمه بزرگ حدود 6 لیتری، روغن و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت میانه رو به زیاد تفت دهید تا نرم گردد. بعد پیاز را از قابلمه خارج نموده و مرغ را اضافه کنید تا بپزد و دیگر صورتی نباشد.
2. تفت دادن قارچ
هم زمان که پیاز آماده می گردد، می توانید برای افزایش سرعت تهیه این غذا، قارچ های خرد شده را در یک تابه مناسب در میزانی روغن تفت دهید تا کاملا آماده گردد.
3. پخت نهایی پاستا
اکنون و در این مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ، برای پخت مرغ نوبت آن است که آب مرغ، خامه غلیظ، پیاز، قارچ تفت داده شده، ریحان، نمک، فلفل، پودر سیر و پاستای فتوچینی را اضافه کنید و بگذارید بجوشند و به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که پاستا آل دنته گردد بپزند. در نهایت پنیر پارمزان را داخل قابلمه بریزید و در صورت تمایل با پنیر پارمزان اضافه تزئین کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
تهیه و پخت پاستا؛ فرقی هم ندارد طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ باشد یا نوع دیگری از پاستا، کار ساده ای است اما دقت به نکات مهم از جمله زمان مناسب پخت پاستا را باید رعایت کنید.
روش های نگهداری و گرم کردن مجدد پاستا
بهتر است پاستا را همان زمان که تهیه نموده اید، کامل مصرف کنید البته می توانید به جامانده پاستا را دوباره گرم کنید، فقط ممکن است به میزان ابتدای درست کردنش خوشمزه نباشند.
- نگهداری و گرم کردن پاستا در کمترین زمان
اگر بخواهید به جامانده پاستا را تا دو روز آینده مصرف کنید ابتدا آن را از یخچال خارج کنید بعد یک تا سه قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا سس را در حین گرم کردن مجدد رقیق کنید. به جامانده غذا را در یک کاسه یا شیشه مخصوص مایکروویو قرار دهید و اگر لازم بود به میزان یک تا 2 قاشق غذاخوری آب هم اضافه کنید و اجازه دهید پاستا گرم گردد.
- فریز کردن پاستای به جامانده
برترین راه برای نگهداری پاستا چه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ باشد چه هر نوع دیگر پاستا این است که آن را در ظرف آلومینیومی با فویل بریزید و سپس در کیسه فریزر قرار دهید.
- گرم کردن مجدد پاستا
برای گرم کردن مجدد پاستای فریزری ابتدا فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید سپس پاستا را از کیسه فریزر خارج کنید و به مدت یک ساعت یا تا زمانی که حباب بزند در فر قرار دهید بعد در صورت احتیاج تا یک چهارم فنجان آب داغ اضافه کنید تا سس به قوام مناسبی برسد چون پاستا با گرم شدن مجدد مایع بیشتری را به خود جذب می نماید.
استفاده از انواع ماکارونی برای تهیه پاستا
در طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ می توانید از هر نوع انواع ماکارونی که مورد علاقه شماست، بهره ببرید. فقط حتما زمان پخت را با دقت برمبنای آن در نظر بگیرید.
منبع: کتاب کاله