طرز تهیه پاستا آلفردو با پنیر خامه ای ویلی
به گزارش آوای وحش، امروز قصد داریم طرز تهیه پاستا آلفردو مخصوص را به شما آموزش دهیم. یک خوراک خوشمزه که محبوب بسیاری از افراد، فارغ از خوش خوراک و بدغذا است. به خصوص اگر کودکی دارید که بدغذایی می نماید، خبر خوب این که اغلب بچه ها عاشق پاستا هستند. طرز تهیه پاستا آلفردو راحت است و مواد اولیه آن معمولا به راحتی در دسترس است. پاستا یک واژه عمومی برای انواع مختلف رشته های ایتالیایی است که از ترکیب آرد، تخم مرغ و آب درست می گردد. از انواع پاستا می توان به پنه، فسیلی، لازانیا، ماکارونی و پاستا آلفردو اشاره نمود. این غذای خوشمزه اصالتا ایتالیایی با انواع سس ها سرو می گردد. از مزیت های خوراک پاستا باید به سرعت آماده سازی و تهیه آن در منزل اشاره نمود. بنابراین، در مواقعی که گرسنه اید و به فکر درست کردن یک غذای سریع هستید، پیشنهاد ما به شما پاستا است. در ادامه با طرز تهیه پاستا آلفردو با پنیر خامه ای ویلی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو با پنیر ویلی
- پاستا (پنه) یک بسته
- سینه مرغ میانه دو عدد
- کره پاستوریزه کاله 100 گرم
- نمک و فلفل به اندازه لازم
- پنیر خامه ای ویلی یک بسته
- شیر کم چرب کاله یک لیوان
- پیاز رنده شده دو عدد
- قارچ خرد شده به اندازه لازم
- پودر پنیر پارمسان کاله یک سوم پیمانه
طرز تهیه پاستا آلفردو با پنیر خامه ای ویلی
مرحله اول
اگر تمامی مواد را آماده نموده اید، دیگر نوبت مراحل تهیه است. برای آغاز، بهتر است پاستاها را آماده کنید. برای دم کردن پاستا، در یک قابلمه به اندازه لازم آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید. سپس، پاستاها را در آب در حال جوش بریزید. مدتی تحمل کنید تا پاستاها کمی نرم شوند. سپس، آن ها را از آب جوش بیرون بیاورید، آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک گردد. به سراغ مراحل پخت مرغ بروید.
مرحله دوم
برای آماده سازی مرغ، کمی کره را داخل ماهیتابه بریزید تا گرم گردد. سپس پیاز هایی را که نگینی خرد کردید داخل آن بریزید. نیازی نیست پیازها خیلی سرخ شوند. بعد از آن، سینه مرغ خرد شده را به پیازهای داخل تابه اضافه می کنیم. پیاز و مرغ را تا وقتی که تغییر رنگ بدهند تفت می دهیم. اندازهی نمک و فلفل به مواد در حال پخت اضافه کنید. مواد را بچشید تا مقدار نمک و فلفل پاستا باب میل شما باشد.
مرحله دوم
پس از تغییر رنگ مرغ ها، قارچ های خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید که مخلوط کمی آب بیندازد. اگر خواستید مواد کمی بیشتر پخته شوند، می توانید درب ماهیتابه را بگذارید تا مخلوط با آب داخل آن به خوبی بپزد. زمانی که مرغ ها به خوبی پخته شدند، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
در این مرحله از تهیه پاستا آلفردو، نوبت اضافه کردن پنیر خامه ای ویلی به مخلوط داخل ماهیتابه می رسد. 100 گرم از پنیر ویلی را به مخلوط اضافه می کنیم. این پنیر علاوه مزه پاستای شما را خامه ای تر می نماید و بافت مناسبی هم به سس آلفردو می دهد. اجازه دهید پنیر با حرارت شعله آب گردد. مخلوط را هم بزنید تا پنیر به خوبی به خورد مواد برود.
مرحله چهارم
پس از آن که پنیر به خوبی به خورد مواد رفت، شیر پرچرب را به ماهیتابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله، نوبت اضافه کردن پاستاهایی می رسد که از قبل دم و آماده نموده بودید. وقتی پاستاها خوب با مواد داخل ماهیتابه مخلوط شد، می توانید ماهیتابه را از روی شعله بردارید. پس از آن که پاستا را در ظرف ریختید، روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده تزئین کنید تا هم طعم بهتری به غذا بدهد و شکل غذا را مجذوب کننده تر کند. غذای شما آماده است. نوش جان!
منبع: کتاب کاله