پیتزا جامبالایا

به گزارش آوای وحش، در این پیتزا برنج و سبزیجات وجود دارد. شاید وجود برنج برایتان کمی عجیب باشد اما ارزش امتحان کردن را دارد.

پیتزا جامبالایا
  • تعداد: 6 تا 8 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 3 پیمانه برنج دانه بلند پخته شده
  • دو عدد تخم مرغ هم زده
  • یک پیمانه پنیر فلفلی رنده شده
  • 1/4 پیمانه کرفس خرده شده
  • 1/4 پیمانه پیاز خرد شده
  • 1/4 پیمانه فلفل شیرین خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • یک حبه سیر رنده شده
  • نصف پیمانه سوسیس دودی خرد شده
  • نصف پیمانه گوشت چرخ نموده پخته شده
  • نصف پیمانه میگو پخته شده
  • 460 گرم سس سالسا
  • ¾ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، برنج ، تخم مرغ و پنیر فلفلی را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط برنج را کف یک سینی پهن کنید. آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. آن را از فر خارج و درجه فر را به 425 درجه فارنهایت کم کنید.
  2. در یک تابه بزرگ، کرفس، پیاز و فلفل شیرین را در کره داغ روی حرارت ملایم به مدت 8 تا 10 دقیقه تفت دهید. شیر، فلفل، سوسیس، گوشت و میگو را اضافه کنید و هم بزنید.
  3. سالسا را روی مخلوط برنج بریزید. حدود یک سانتی متر از هر طرف خالی بگذارید. سپس مخلوط سبزیجات را اضافه کنید. در آخر، پنیر موزارلا را بریزید و 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 364
  • چربی: 18 گرم
  • کلسترول: 145 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 29 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 19 گرم
  • سدیم: 1004 میلی گرم
  • پتاسیم: 418 میلی گرم
  • کلسیم: 263 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: wildbuzz.ir شناسه مطلب: 1436

به "پیتزا جامبالایا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیتزا جامبالایا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید