پیتزا جامبالایا
به گزارش آوای وحش، در این پیتزا برنج و سبزیجات وجود دارد. شاید وجود برنج برایتان کمی عجیب باشد اما ارزش امتحان کردن را دارد.
- تعداد: 6 تا 8 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 3 پیمانه برنج دانه بلند پخته شده
- دو عدد تخم مرغ هم زده
- یک پیمانه پنیر فلفلی رنده شده
- 1/4 پیمانه کرفس خرده شده
- 1/4 پیمانه پیاز خرد شده
- 1/4 پیمانه فلفل شیرین خرد شده
- یک قاشق غذاخوری کره
- یک حبه سیر رنده شده
- نصف پیمانه سوسیس دودی خرد شده
- نصف پیمانه گوشت چرخ نموده پخته شده
- نصف پیمانه میگو پخته شده
- 460 گرم سس سالسا
- ¾ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
طرز تهیه
- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، برنج ، تخم مرغ و پنیر فلفلی را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط برنج را کف یک سینی پهن کنید. آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. آن را از فر خارج و درجه فر را به 425 درجه فارنهایت کم کنید.
- در یک تابه بزرگ، کرفس، پیاز و فلفل شیرین را در کره داغ روی حرارت ملایم به مدت 8 تا 10 دقیقه تفت دهید. شیر، فلفل، سوسیس، گوشت و میگو را اضافه کنید و هم بزنید.
- سالسا را روی مخلوط برنج بریزید. حدود یک سانتی متر از هر طرف خالی بگذارید. سپس مخلوط سبزیجات را اضافه کنید. در آخر، پنیر موزارلا را بریزید و 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید.
ارزش غذایی
- کالری: 364
- چربی: 18 گرم
- کلسترول: 145 میلی گرم
- کربوهیدرات: 29 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 19 گرم
- سدیم: 1004 میلی گرم
- پتاسیم: 418 میلی گرم
- کلسیم: 263 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: wildbuzz.ir
شناسه مطلب: 1436
به "پیتزا جامبالایا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "پیتزا جامبالایا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید