پیتزا پپرونی ایتالیایی با سس مارینارا و پپرونی سولیکو (تور ایتالیا)

به گزارش آوای وحش، اگر از هواداران پیتزای تند هستید، پیشنهاد می دهیم پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو با سس مخصوصش را از دست ندهید. با ما همراه باشید.

پیتزا پپرونی ایتالیایی با سس مارینارا و پپرونی سولیکو (تور ایتالیا)

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو

  • پپرونی سولیکو 250 گرم
  • نان پیتزا پمینا یک عدد
  • پنیر پیتزا 150 گرم
  • گوجه فرنگی یک عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز یک عدد

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا

  • گوجه فرنگی چهار عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده دو حبه
  • پودر انبه به میزان لازم
  • پاپریکا یک قاشق چای خوری
  • پودر آویشن یک قاشق چای خوری
  • ریحان به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو

مرحله اول

ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. نان پیتزا پمینا را در قالب پیتزا قرار دهید. سپس با سس مارینارا (طرز تهیه در ادامه شرح داده خواهد شد) سطح خمیر را بپوشانید. در مرحله بعد کمی پنیر پیتزا سطح سس بریزید و حلقه های پپرونی سولیکو را سطح پیتزا بچینید. پیتزا را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید و در این مدت هر چند دقیقه یکبار به آن سر بزنید. معمولا بعد از 25 دقیقه پیتزا آماده است.

طرز تهیه سس مارینارا

مرحله اول

بتدا سیر را رنده کنید. سپس یک تابه برداشته و به مدت یک دقیقه سیر را در روغن زیتون تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و به خوبی سرخ کنید. حالا گوجه فرنگی را رنده نموده و به مواد اضافه کنید. سپس کمی تفت دهید تا آب آن تبخیر گردد و سس حالت غلیظی به خود بگیرد.

مرحله دوم

سپس پونه کوهی، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر انبه و آویشن را به سس اضافه نموده و شعله را زیاد کنید و دائما هم بزنید تا سس به جوش بیاید. دقت کنید که مقدار ادویه ها بیشتر به ذائقه خودتان بستگی دارد. حرارت را کم کنید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد. سس را از روی حرارت بردارید و ریحان را اضافه کنید. سس آماده است.

فوت و فن های تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی

  • اگر از این پیتزا ایتالیایی خوشتان آمده است، پاستا ایتالیایی را هم امتحان کنید.
  • پپرونی مخصوص 80 درصد سولیکو با ادویه خاص پپرونی که لذیذ و خوش طعم است تهیه شده است. بنابراین می تواند حس خوردن پپرونی ایتالیایی را برایتان ایجاد کند.

  • برای تهیه این پیتزا می توانید از نان پیتزا آرد جو و سبوس پمینا به جای نان پیتزا معمولی پمینا بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 5 دی 1401 بروزرسانی: 5 دی 1401 گردآورنده: wildbuzz.ir شناسه مطلب: 1501

به "پیتزا پپرونی ایتالیایی با سس مارینارا و پپرونی سولیکو (تور ایتالیا)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیتزا پپرونی ایتالیایی با سس مارینارا و پپرونی سولیکو (تور ایتالیا)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید