طرز تهیه بلال پنیری با هواپز (ایرفرایر) در 15 دقیقه

به گزارش آوای وحش، یکی از محبوب ترین انواع روش های پخت بلال، بلال پنیری است که با انواع پنیرهای کشدار یا پنیر پارمزان تهیه می گردد. بلال پنیری را هم می توانید در فر و هم در هواپز یا در سرخ کن بدون روغن درست کنید. در این مقاله از در طرز تهیه بلال پنیری با هواپز و فوت و فن های خوشمزه شدن بلال پنیری در ایرفرایر را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه بلال پنیری با هواپز (ایرفرایر) در 15 دقیقه

مواد لازم برای تهیه بلال پنیری در ایرفرایر (برای 2 نفر)

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
بلال شیری2 عدد
شیرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
کره50 گرم
پنیر پارمسان (رنده شده)نصف لیوان فرانسوی دسته دار
فلفل سیاهبه اندازه دلخواه
پودر فلفل پاپریکا و پودر آویشنبه اندازه دلخواه
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری

مدت زمان آماده سازی مواد: 20 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت بلال پنیری در ایرفرایر: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه بلال پنیری با هواپز

بلال پنیری را می توانید به عنوان عصرانه یا تنقلات و حتی برای دورهمی های خودمانی، تهیه و به صورت گرم سرو کنید. بلال برای مدت طولانی شما را سیر نگه می دارد. در ادامه مراحل طرز تهیه بلال پنیری با هواپز را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: بلال ها را آماده کنید

ابتدا برای تهیه این تنقلات خوشمزه و مقوی خانگی، پوست یا همان برگ های بلال ها را بگیرید و ریشه های نازک ذرت را جدا کنید. ذرت ها را بشویید و با دستمال حوله ای خشک کنید. بلال ها را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با چاقو از وسط نصف کنید.

مرحله دوم: بلال ها را بجوشانید

مثل در یک قابلمه 1 لیوان آب بریزید. نصف لیوان شیر و کره را هم به آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و بلال ها را در قابلمه بگذارید. بهتر است آب و شیر، روی بلال ها را بپوشاند. درب قابلمه را روی آن بگذارید. اجازه دهید شیر و آب بجوشند. شعله را کم کنید و اجازه دهید بلال ها حدود 15 تا 20 دقیقه بپزند و نرم شوند و طعم شیری و کره ای بگیرند.

در صورت تمایل می توانید انواع شیر و انواع کره حیوانی یا کره گیاهی را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله سوم: بلال ها را مزه دار کنید

در این مرحله، بلال ها که کمی نرم شدند، آنها را از قابلمه بیرون بیاورید و در یک آبکش بگذارید تا آب و شیر اضافی آن خارج گردد. سپس هواپز را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد، به مدت 3 تا 4 دقیقه گرم کنید.

در یک کاسه، اندازهی فلفل سیاه، پودر فلفل پاپریکا و پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و از این مخلوط، روی بلال ها بپاشید تا همه بلال ها به ادویه آغشته شوند.

شما می توانید انواع ادویه معطر غذا مثل فلفل سیاه، پودر فلفل پاپریکا و پودر آویشن را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله چهارم: بلال ها را در ایرفرایر بپزید

روی بلال های مزه دار شده، آبلیمو بریزید. سپس با برس آشپزی یا با اسپری، روی بلال ها را به روغن زیتون آغشته کنید. بعد از گرم شدن هواپز (ایرفرایر)، بلال ها را در دستگاه بگذارید و درب آن را ببندید.

به مدت 10 دقیقه صبر کنید و بعد درب هواپز را باز کنید. روی ذرت ها، پنیر پارمزان بپاشید. دوباره بلال ها را برای 3 تا 5 دقیقه در هواپز بگذارید. درجه هواپز را روی 200 درجه تنظیم کنید و اجازه دهید پنیرها ذوب شوند.

شما می توانید آبلیمو، پنیر پارمسان و روغن زیتون را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله پنجم: بلال پنیری را سرو کنید

بلال های پنیری را بعد از آماده شدن، از هواپز بیرون بیاورید و در ظرف سرو بگذارید. در کنار بلال پنیری می توانید انواع سس های دلخواه را سرو کنید یا روی پنیرها ادویه های دلخواه بپاشید و آن را میل کنید.

برای خرید انواع سس کچاپ، سس مایونز، سس خردل و … می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه بلال پنیری با هواپز

  • از بلال های شیری و دانه دار برای تهیه بلال پنیری بهره ببرید تا هم خوشمزه تر باشند و هم زودتر بپزند.
  • اگر دانه های بلال سفت هستند، برای مدت بیشتری آنها را بجوشانید تا نرم شوند.
  • اگر بلال ها خیلی نرم و شیری هستند، می توانید آنها را در آب و شیر نجوشانید و همان ابتدا آنها را مزه دار کنید و در هواپز بگذارید.
  • برای مزه دار کردن ذرت یا بلال ها از چاشنی های متنوعی مثل پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر)، پودر پیاز (طرز تهیه پودر پیاز) و ادویه هایی مثل کاری و … هم می توانید بهره ببرید.
  • پنیر پارمسان طعم شور دارد، اگر از این پنیر استفاده می کنید، دیگر به بلال ها نمک نزنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن بلال پنیری در ایرفرایر

بلال پنیری با چه پنیری درست می گردد؟

برای تهیه بلال پنیری در هواپز یا در فر می توانید از پنیر پارمزان، پنیر موزارلا، پنیر پیتزا و کلا پنیر های کشدار مثل پنیر چدار و دیگر پنیرهای دلخواه بهره ببرید.

چه کار کنیم بلال نرم گردد؟

برای طعم شیری و نرم شدن دانه های ذرت، بلال ها را در آب و شیر بجوشانید. چون بلال در هواپز هم می پزد، جوشاندن آن، در حدی که نرم گردد، کافی است. البته هر چه بلال ها شیری و نرم تر باشند، کمتر احتیاج به آبپز کردن دارند.

محصولات مرتبط

زعفران دو گرمی نوین زعفران

325,900 تومان 445,000 تومان 27% تخفیف

فلفل سیاه 80 گرمی سانتین

56,900 تومان 61,900 تومان 8% تخفیف

آویشن 50 گرمی سانتین

61,900 تومان 67,900 تومان 9% تخفیف

پودر فلفل سیاه 150 گرمی فامیلا

107,900 تومان 117,900 تومان 8% تخفیف

فلفل قرمز سلفونی 75 گرمی گلستان

43,400 تومان 43,900 تومان 1% تخفیف

سرکه سفید500 گ پلاستیکی وردا

34,900 تومان 38,600 تومان 10% تخفیف

آبلیمو 1.5 لیتری مجید

65,900 تومان 69,800 تومان 6% تخفیف

روغن مخصوص سرخ کردنی بدون پالم 810 گرمی فامیلا

51,500 تومان 55,000 تومان 6% تخفیف

روغن زیتون تصفیه 500 میلی لیتر اویلا

429,900 تومان 450,000 تومان 4% تخفیف

پنیر موزارلا 500 گرم نیک شف

108,900 تومان 167,500 تومان 35% تخفیف

پودر پنیر پارمسان نمک پاش 80 گرمی پمینا

82,900 تومان 96,000 تومان 14% تخفیف

شیر نایلونی کم چرب 800 گرمی ESL با ماندگاری طولانی

17,900 تومان 20,000 تومان 11% تخفیف

کره مارگارین مهگل زعفرانی 200 گرمی فویلی

19,300 تومان 19,580 تومان 1% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 31 تیر 1403 بروزرسانی: 31 تیر 1403 گردآورنده: wildbuzz.ir شناسه مطلب: 1636

به "طرز تهیه بلال پنیری با هواپز (ایرفرایر) در 15 دقیقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بلال پنیری با هواپز (ایرفرایر) در 15 دقیقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید