چین در هنگ کنگ آژانس امنیت ملی تأسیس می نماید
به گزارش آوای وحش، به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری الجزیره، دولت چین بیان کرد که در صدد است تا آژانس امنیت ملی را در منطقه هنگ کنگ تاسیس کند.
با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
بر اساس اعلام این رسانه به نقل از خبرگزاری چینی شینهوا، استقرار آژانس امنیتی مذکور در چارچوب قانون جدید امنیت ملی هنگ کنگ بوده که اخیرا در کنگره ملی خلق چین تصویب شده است و هدف َآن جمع آوری اطلاعات و مدیریت جرایم علیه امنیت ملی هنگ کنگ اعلام شده است.
گزارش ها در این خصوص حاکیست: قانون جدید امنیت ملی هنگ کنگ بر همه قوانین کنونی و مشابه ارجحیت خواهد داشت واین نهاد بر آن نظارت نیز خواهد داشت.
قانون حفاظت از امنیت ملی در هنگ کنگ
پس از اعلام این خبر، طرح قانونی موسوم به قانون حفاظت از امنیت ملی در هنگ کنگ به سرعت در کانون توجه رسانه های گروهی جهانی نهاده شد.
در حالیکه تا کنون جزئیات مبسوطی از این طرح پیشنهادی فاش نشده است، وبسایت شبکه یک تلویزیون آلمان (تاگس شاو) در این خصوص بیان کرد که قرار است چگونگی برخورد با جرایمی از قبیل براندازی، خیانت و فعالیت هایی که به قصد جدایی هنگ کنگ از چین انجام می شوند در این طرح معین گردد.
امنیت ملی سنگ بنای مهمی در آرامش یک کشور است و حفظ امنیت ملی از جمله منافع اصلی مردم تمام اقوام مختلف در چین و از جمله هموطنان هنگ کنگ محسوب می گردد؛ دولت منطقه ویژه اداری هنگ کنگ، تمام بخش های اجتماعی و شهروندان عادی از تصمیم دولت مرکزی چین حمایت نموده اند و بر این باورند که ایجاد و تکمیل قوانین حفاظت از امنیت ملی در هنگ کنگ، یک عامل حیاتی و ضروری به حساب می آید و چنین اقدامی، قطعیت و مسئولیت پذیری دولت مرکزی در مدیریت امور مربوط به هنگ کنگ را نشان می دهد.
موضوع هنگ کنگ
جزیره ثروتمند هنگ کنگ متعلق به چین تابستان سال گذشته (ژوئن 2019 میلادی) درگیر ناآرامی هایی شد که به عقیده تحلیلگران مسائل بین الملل از سوی آمریکا و انگلیس راهنمایی می شد.
این ناآرامی های اجتماعی که با تقدیم لایحه قانونی استرداد مجرمین این جزیره مستعمره سابق انگلیس به سرزمین مادری (چین) از سوی مقامات این جزیره به شورای قانونگذاری شروع شد، به تدریج با بهانه هائی از قبیل جنبش دمکراسی و خودمختاری به ابزاری برای مقابله با پکن در حوزه مالی و سیاسی تبدیل شد.
در ادامه معترضان با توسل به انواع اقدامات خشونت آمیز تحت تأثیر دخالت های غربی ها خواهان خودمختاری کامل و برکناری رئیس اجرایی هنگ کنگ شدند که منصوب چین است. در طول چند ماه ناآرامی در هنگ کنگ، این منطقه شاهد خشونت هایی مانند آتش افروزی، قتل و غارت بود و ساکنان آن با ترس و نگرانی از گسترش تروریسم به گذران زندگی پرداختند.
آمریکایی ها نگرانند که هنگ کنگ با تصویب این قانون، به سمت توسعه پایدار حرکت کند و سیاستمداران آمریکایی دیگر نتوانند از هنگ کنگ به عنوان یک اهرم فشار علیه چین استفاده نمایند. آمریکا که پیشتر نیز به بهانه های مختلفی از قبیل موضوع تایوان، قرارداد تجاری با چین و موضوع تعرفه ها، شرکت های مخابراتی چین، منشأ انتشار ویروس کرونا و ده ها مورد اتهامات بی اساس به پکن از هیچ تلاشی برای مداخله در امور داخلی این کشور اجتناب ننموده است، آشکارا به دخالت در امور داخلی این کشور پرداخته است.
منبع: خبرگزاری مهر